2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قد متوسط عزیزم پوستت هم گندمی هستش چهره نچرالی داری انگار تو دوران بلوغ هستی به سنت کمتر میزنه لبای ...

اون اتفاقی که میخوام میفته ؟ اصلا ارزوم چیه ؟ احساسیه کاریه ؟

❤🌹

عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد🦋🌱
آره هستید عزیزم اون پخته تره از تو اصلا تو وایب پسر نمی‌بینم اونو حس میکنم ی مرد پختست حس ششم عزیزم ...

وای ممنون دورت بگردم برات الهی🥺❤️ دعا میکنم برات🙏🏻❤️

خیلی نگرانم میترسم🥲 چون من رابطمونو خراب کردم باهاش سازش نکردم کوتاه نیومدم پشیمونم شدم رفتم سمتش ولی خب درست نشد ولی یه حسی بهم میگه برمیگرده منم حس ششمم دوست داشتی بپرس

راستی دیگه از خودم چی احساس میکنی اینده ام❤️ ببخشید خسته ات میکنم

هیچ قدرتی، بالاتر از قدرت خدا نیست🪽

قد متوسط عزیزم پوستت هم گندمی هستش چهره نچرالی داری انگار تو دوران بلوغ هستی به سنت کمتر میزنه لبای ...

عزیزم جوابمو میدی؟ویژگی ظاهری شوهرم؟شوهرم دختر دار میشه؟اسمشو اون چیزی که من گفتم میذاره؟

وای ممنون دورت بگردم برات الهی🥺❤️ دعا میکنم برات🙏🏻❤️خیلی نگرانم میترسم🥲 چون من رابطمونو خراب کرد ...

عزیزم تو باید بسازی باهاش اون مرد پخته و خوبی هست می‌دونه ترو خوشبخت کنه باهاش بساز و مثل اولا اوکی شو دورت بگردم 

خودتم از این دخترایی هستی که تو مدرسه همه دوسش داشتن و اونایی که گفتم

آره عزیزم میوفته یکم طول می‌کشه ولی میوفته مربوط به کار تحصیل و آینده دوست داری موفق بشی توش و میشی

عزیزم برا منم میگی 

آشتی میکنه؟حسش چیه

ولی همه ی ما توی تاریکی ی شب جا موندیم:)
عزیزم برا منم میگی آشتی میکنه؟حسش چیه

از ایناست که یهویی میزنه زیر همه چیز رد میده عصبانی میشه بلاکت می‌کنه میگه کات  

هیچ تلاشی برای رابطتتون نمیکنه حسش بهت زیاد نیستت بنظرم باید فراموشش کنی آدم مسئولیت پذیری نیست و خود شیفته هستش اعتماد به سقفش با سن خرو پاره می‌کنه ترو تحقیر می‌کنه بهت حس ناکافی بودن میده کاملا ترو افسرده کردع خیلی وقته دیگه خودت نیسی