2821
2789

سلام ببخشید شما کدوم فاکتور های ایمنی تون مشکل داشت؟ رماتیسم تون با چه آزمایشی تشخیص دادن؟

من ۲ تاسقط داشتم و آزمایش های ایمنی انعقادی زیادی دادم. آخر سر معلوم شد خودایمنی خفیف دارم ولی مشخص نیست چیه، پیش چندتا دکتر رفتم برای اطمینان بهم قرص دادن یکی از دکترها باریسیتینیب داد ولی چون اقدام به بارداری داشتم پیش دکتر های دیگه رفتم گفتن خطرناکه قبل و حین بارداری مصرف بشه.حالا هنوز مصرف نکردم. بین دو راهی موندم‌. درمان پردنیزولن وهیدروکسی را ادامه بدم یا باریسیتینب؟

سلام ببخشید شما کدوم فاکتور های ایمنی تون مشکل داشت؟ رماتیسم تون با چه آزمایشی تشخیص دادن؟من ۲ تاسقط ...

سلام من الان دو ساله درد دارم تمام آزمایش های رماتیسم هم نرمال بود فقط یک مقدار esr بالا بود اون هم 27 که باز هم زیاد نیست،ولی من علائم بالینی شدید دارم زانو چپ و مفاصل لگن به شدت خشک و درد ناکه اصلا نمیتونم راه برم،باریسیتینیب 2 هم ده ماهه دارم استفاده میکنم هیچ تاثیری نداره،شما اگه میخواهید باردار باشید همون هیدروکسی کلرین و پردنیزولون رو مصرف کنید

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام من الان دو ساله درد دارم تمام آزمایش های رماتیسم هم نرمال بود فقط یک مقدار esr بالا بود اون هم ...

امیدوارم دردها تموم بشه و سالم و تندرست باشی

والا من هیچ علائم بالینی و دردی ندارم مشکلم سقط مکرره. خیییلی آزمایش دادم اخر سر هم نگفتن مشکل چیه با شک و ابهام گفتن ایمنی بدنت بیش فعاله بهتره داروی ایمنی بگیرم تو بارداری. یکی از دکترا این قرص را تجویز کرد برام ولی ترسیدم استفاده کنم تو بارداری خیلی عوارض. فعلا همون پردنیزولن و هیدورکسی را میخورم. ببخشید شما با این قرص ها باردار شدید؟ 

امیدوارم دردها تموم بشه و سالم و تندرست باشیوالا من هیچ علائم بالینی و دردی ندارم مشکلم سقط مکرره. خ ...

ممنون عزیزم خدا به هیچ کس درد نده ،قرص باریسیتینیب منع بارداری داره عجیبه دکتر بهت داده،من دوساله رماتیسم دارم بچه هم ندارم،باید کنترل بشه اگه بخوام بچه دار بشم،ولی دارو هین بارداری همین پردنیزولون و هیدروکسی هست با سولفاسالازین 

امیدوارم دردها تموم بشه و سالم و تندرست باشیوالا من هیچ علائم بالینی و دردی ندارم مشکلم سقط مکرره. خ ...

شما پردنیزولون روزی چندتا میخورید؟ هیچ عوارضی نداشتید باهاش؟ من می‌خوردم خیلی رو اعصابم اثر می‌گذاشت استرس و اضطراب شدید بهم میداد بی خوابی،دیگه نمیخورم

شما پردنیزولون روزی چندتا میخورید؟ هیچ عوارضی نداشتید باهاش؟ من می‌خوردم خیلی رو اعصابم اثر می‌گذاشت ...

عوارضش تو مصرف طولانی مدت پیدا میشه ولی من کلا وضعیت خوابم درست نبست استرس هم همیشه داشتم اصلا کاری به اینا نداره.

من کمتر از یکماه خوردم که بتام مثبت شد.صد در صد مطمئن شدم که مشکل سقطهام همین ایمنیه ؛ نصف پردنی، یدونه هیدروکسی و یدونه آسپرین خوردم وقتی بتا مثبت شد گفت اول روزی ۲ تا بعد روزی یدونه پردنیزولن بخور و قطع نکن ولی دکتر زنانم میگه قطع کن

منم فعلا روزی یکی میخورم نمی‌دونم چکار کنم  بین دوراهی ام. دکتر زنان حرف دکتر ایمنی را قبول نداره و بالعکس 

هنوزم وقت سونوم نشده نمی‌دونم تاثیری داشته این قرصا یا نه

من توازمایشام ana مثبته تمام تست های دیگه م منفیه. 

ممنون عزیزم خدا به هیچ کس درد نده ،قرص باریسیتینیب منع بارداری داره عجیبه دکتر بهت داده،من دوساله رم ...

والا کلا مسیر دکتر تا خونه را گریه میکردم از بس رفتار این دکتر زشت و زننده بود دریغ از یک کلمه راهنمایی و حرف مثبت حالا اینجا جاش نیست بگم چکار کرد ولی خب همه میگفتن این دکتره کلا بی پروا دارو میده به همه.

من بهش گفته بودم اقدام به بارداری داشتم و دارم تلاش می‌کنم حداقل باید میگفت منع داره. اصلا براشون مهم نیستیم ما ها 

عوارضش تو مصرف طولانی مدت پیدا میشه ولی من کلا وضعیت خوابم درست نبست استرس هم همیشه داشتم اصلا کاری ...

ana مثبت ملاک نیست برا خود ایمنی به نظر من دکترت رو عوض کن پیش یه روماتولوژی دیگه برو

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز