2777
2789
عنوان

بنظرتون این مرد مناسبه ازدواجه

96 بازدید | 11 پست

خوش قیافس وضعیت مالیش خیلی عالیه خوش اخلاقه ولی پارتی و مهمونی های شبانه ی قاطی که مشروب سرو میشه و... روابط ازاد دارن زیاد میرفته

آتشی برکش و برخیز ز خاکستر خویش✨️    اگه جواب ریپلایتو ندادم ینی ارزش خوندن و جواب دادن نداشتی

نه نیست

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیدونم اطلاعاتی که دادید کمه، دینش اسلامه؟ منظورم شناسنامه نیست باورشه؟ تو حالت عادی توی خونه مشروب داره؟ رفیق بازه؟ شغلش چیه؟ چند سالشه

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

نمیدونم اطلاعاتی که دادید کمه، دینش اسلامه؟ منظورم شناسنامه نیست باورشه؟ تو حالت عادی توی خونه مشروب ...

راستش برای خودم نیست برای دوستمه

دینش که بله قطعا اسلامه مشروبم اره حتما همیشه خوره دیگه

رفیق بازم بله هست سنش ۳۵

آتشی برکش و برخیز ز خاکستر خویش✨️    اگه جواب ریپلایتو ندادم ینی ارزش خوندن و جواب دادن نداشتی

راستش برای خودم نیست برای دوستمهدینش که بله قطعا اسلامه مشروبم اره حتما همیشه خوره دیگهرفیق بازم بله ...

خب توی زندگی با این مرد به سختی میفته، ده سال دیگه مشکلات بدنیش بر اثر مصرف مشروب میاد بالا، بماند که تمرکز کم میشه و اعصاب این آدما هم ضعیف میشه، احتمالا تجربه ی مصرف مواد یا قمار هم شاید داشته باشه چون میگید اهل پارتی و این چیزهاست فقط در حد حدس، رفیق بازم که باشه باید دید این رفقا چطور ادمایین، خانوادش چطورن، ولی از نظر من که رده ، شخصا دوست ندارم شوهرم و پدر بچم اهل مشروب باشه ، البته فقط با پیش فرض های کمی که گفید

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

خب توی زندگی با این مرد به سختی میفته، ده سال دیگه مشکلات بدنیش بر اثر مصرف مشروب میاد بالا، بماند ک ...

ممنون گلم نظرتو بهش نشون میدم