2777
2789
عنوان

رفقا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 105 پست
من غش🥰😍😇🥹 قربونت برم، وااای برای من‌تاپیک زدی 🫠🥰🥰مررررسی مهربونم

خدانکنههههههه خوشگل 🥰💖

بوس بهت💜😘

حال خودت و نی نی خوبه؟

تا این مـن، مـن شده است.. صدها مـن در مـن دفن شده است...

سلام ا تعلیق شدی...اومدم دکتر بعداً پیام میدم

آره تعلیق شدم باشه عزیزم امیدوارم همه چی خوب باشه 😍🫂🌹

miss00_zahra  هستم یک تعلیقی 😁روزی بهلول، پیش خلیفه هارون الرشید نشسته بود. جمع زیادی از بزرگان خدمت خلیفه بودند. طبق معمول، خلیفه هوس کرد سر به سر بهلول بگذارد. در این هنگام صدای شیهه اسبی از اصطبل خلیفه بلند شد.خلیفه به مسخره به بهلول گفت: برو ببین این حیوان چه می‌گوید، گویا با تو کار دارد. بهلول رفت و برگشت و گفت: این حیوان می‌گوید مرد حسابی حیف از تو نیست با این خرها نشسته‌ای. زودتر از این مجلس بیرون برو. ممکن است که خریت آنها در تو اثر کند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدانکنههههههه خوشگل 🥰💖بوس بهت💜😘حال خودت و نی نی خوبه؟

منم چپ دستم مرسی ازت مهربونم ذوق زده شدم 😍😍😍🫂🫂🫂🌹🌹💜💜

miss00_zahra  هستم یک تعلیقی 😁روزی بهلول، پیش خلیفه هارون الرشید نشسته بود. جمع زیادی از بزرگان خدمت خلیفه بودند. طبق معمول، خلیفه هوس کرد سر به سر بهلول بگذارد. در این هنگام صدای شیهه اسبی از اصطبل خلیفه بلند شد.خلیفه به مسخره به بهلول گفت: برو ببین این حیوان چه می‌گوید، گویا با تو کار دارد. بهلول رفت و برگشت و گفت: این حیوان می‌گوید مرد حسابی حیف از تو نیست با این خرها نشسته‌ای. زودتر از این مجلس بیرون برو. ممکن است که خریت آنها در تو اثر کند.

خدانکنههههههه خوشگل 🥰💖بوس بهت💜😘حال خودت و نی نی خوبه؟

خداروشکر‌ عزیزدلم هردو خوبیم 🥰 الان دکتر بودم 🥰

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
آره تعلیق شدم باشه عزیزم امیدوارم همه چی خوب باشه 😍🫂🌹

فداتشم 😍

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
یه پرو بهم بی احترامی کرد توی تاپیک نی نی یار تاپیک رو قفل کرد من تاپیک زدم اون شخص رو تگ کردم و جوا ...

اح اخ من فک کنم برات بد آموزی داشتم خخخخ

امینم و دیگر هییییییچ ،❤️❤️❤️❤️❤️ من وحششششی ام من جنگی ام اعصاب ندارم درخواست ندید مث سگ میمونم از ما گفتن بود ....

@چرچیلم‍ @ملکه455_‍ @_ملکه455‍ @ومپایر_اعظم‍ کجایید رفقا 😁🌹🫂

من نت ندارم سمت صب

امینم و دیگر هییییییچ ،❤️❤️❤️❤️❤️ من وحششششی ام من جنگی ام اعصاب ندارم درخواست ندید مث سگ میمونم از ما گفتن بود ....

😂😂😂😂

اقا من بد آموزی داشتم دیشب بهش گفتم هر کی حرف زد با پشت دست بزن دهنش جوابش و بده خخخخ 

به کی ؟😳چی میگی؟😳

ب همین استارتر دیگ زهرا 

بهش گفتم از حق خودت دفاع کن این بچم دفاع کرده ب درد من دچار شده خخخ