2777
2789
عنوان

کل پولم رفت

852 بازدید | 19 پست

دست و دلم به کار نمیره

انگار سم تزریق شده بهم

فقط:میخوابم

نه میتونم به نظافت خونه برسم

نه نظافت و کارای:شخصیه خودم

نه حوصله ی دخترمو دارم

نه آشپزی میکنم، هرروز از:بیرون سفارش میدم

دخترم انقدر غذای بیرون خورده که نمیتونه غذای خونه بخوره

فقط میخوابم ؛ از جام بلند میشم؛ توان ندارم، دوباره میخوابم

لعنت به مادرم لعنت به شوهرم لعنت به هرکسی که زندگیه منو نابود کرد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما بسیار مادر بد که نه افتضاحی برای فرزندت هستی. پدرش بیمار هست. ولی شما هم داغونی اساسی.  فرزندت رفیق شما نیست. اون نیاز به مراقب داره. نیاز داره بدونه همه چی تحت کنترل مادرش هست. نیاز داره بدونه مادرش اجازه نمیده هر روز غذای اشغال بخوره. حالا شما خودت هر روز با دست خودت این کار را میکنی؟ عدم حمایت عاطفی و جنسی از شما یک موجود بد ساخته.  عصبی و افسرده.  هر دفعه میای میگی مامانم بد هست داداشم بد هست.  ایا میدونستی خودتم شبیهشون شدی؟ دلت به حال دخترت بسوزه. نه با درد و دل کردن باهاش. بلکه با قوی کردن خودت.  برو‌پیش روانشناس بگو‌نیازهای خودم برطرف نمیشه چطوور حداقل مادر خوبی باشم.  دختر شما گناهکار نیست. مطمئنم انسان خوبی هستی ولی افتادی تو دور بد

شما بسیار مادر بد که نه افتضاحی برای فرزندت هستی. پدرش بیمار هست. ولی شما هم داغونی اساسی. فرزندت ر ...

ارام باش دوست عزیز

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

تاپیکام هست همه چی

ی کوچولو بگو

باز الهی شکر مادر خوبی هستی ک غدای بیرون واسه بچه میگیری ک بچه گرسنگی نکشه دمت گرم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.