2821
2789
عنوان

عمل بینی

149 بازدید | 14 پست

سلام ب همه من بینیمو دوماهو نیمه که عمل کردم،همه جوره راضی بودم نه مشکل تنفسی نه سختی نه چیز دیگه ای، فرمشم دوست داشتم، اما از سر 2ماه که دیگه دکترم گفت چسب نزن، چسب نمیزنم اما حالا از تمام رخم خوشم نمیاد، بنظرم خیلی بزرگه و پهنه، تیغه های بینیم که ماساژ میدم دوتا استخون محکم اندازه نخود هست ینی در نتیجه اونا استخونه و ورم نیس؟ 😓دلم میخواد ظریف تر بشه

زمانیکه رفتم دکتر پرسیدم ورمم کی خوب میشه گف که ورمت واسه دوماه خیلی خوبه عالی شده اما جواب منو نداد که این ورمه یا نتیجه واقعی؟! الان دوباره هفته دیگه میخوام برم مطب، هم واسه این پهن بودن هم اینکه ده روز پیش در حین ماساژ بعدش یه طرف بینیم رفته داخل😐شده قوز بالا قوز، مث چی حالم بده و افسرده ام، کسی بوده این دغدغه هارو داشته باشه و بعدش همه چی درست بشه؟ 🥲🥲🥲

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

وای خدا تجربه بعد عمل بینی میخونم به وحشت میفتم 😕😂یعنی قصدشو دارم ولی باز..

نههه ترس نداره واقعا😅فقط آدم عجول میشه ناخوداگاه دوس داری زودتر ورما بخوابه و نتیجه واقعی رو ببینی

عزیزم همه ی دماغ عملیا بعد از دو سه ماه که چسب و برمیدارن دوباره دماغشون ورم میکنه. منم نمیدونستم انقدررر ناراحت بودم داشتم دق میکردم بعد دوستم بهم زنگ زد حالمو بپرسه گفتم چسبو باز کردم گفت راستی میدونستی بعد از برداشتن چسب تا یکی دوماه حسابی ورم میکنی گفتم واقعا؟ گفتم منم ورممم کردم و فک کردم همینجوری پهن میشه گفت نه من گذروندم 

که بعدشم تو نی نی سایت هم همه تایید کردن گفتن بعد از برداشتن چسب دو ماه ورم میکنه و گنده میشه

عزیزم همه ی دماغ عملیا بعد از دو سه ماه که چسب و برمیدارن دوباره دماغشون ورم میکنه. منم نمیدونستم ان ...

عزیزم شما پیش کی عمل کردین؟

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟گفت: "کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است و آنها زمینه سازی کردند تا من حتی برمادرشان مسلط شوم!!••• کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره🤍

شما چقدر میگذره از عملت؟ الان اوکیه راضی هستی؟

عزیزم میشه بگید الان راضی یا نه؟؟من میخوام وقت عمل بگیرم ازشون

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻
2824
2823
2791
2779
2792