2777
2789
عنوان

ای لعنت به هر چی قومه

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 25 پست
بخدا میترسمهمینجوری کلی به ضرر ما میشهاون وقت میخوان یه تیکه خیلی بزرگی هم بهش بدن

اولا که بارداری عزیز دلم انقدر استرس نداشته باش.

دوما نگران نباش عزیزم ، مادرت و برادرت آروم و منطقی باهاش حرف بزنن هیچ اتفاقی نمی‌افته 

این کاربری دست دو خواهر هست 🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس خودت دست به کار شو با برادرت بشین حرف بزنین بگید ما ازتون نمیگذریم از حق ما بریزین تو حلق اون ادم ...

عزیزم میترسم بهش بگم

مادرم که اینقدر به پدرم نزدیکه

وقای میره بهش میگه داد میزنه تو دخالت نکن

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

اولا که بارداری عزیز دلم انقدر استرس نداشته باش.دوما نگران نباش عزیزم ، مادرت و برادرت آروم و منطقی ...

ببین پدر من و منطق  دو تا چیز غریبه هستن 

بد تر از اون الان میارسم آبروم جلو شوهرم بره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

عزیزم میترسم بهش بگممادرم که اینقدر به پدرم نزدیکهوقای میره بهش میگه داد میزنه تو دخالت نکن

با برادرت برید هرچی سروصدا کرد شما هم جوابشو بدین.

ببین دارم میگم اشتباه مادر منو نکنید همه حقشو خوردن بی کس و کار شد.

برو جلو حق بچتو بگیر از چیزی نترس

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

همه باباها یه برهه زمانی خر شدن که مال و اموال دادن دست برادر کوچیکتر سوئ استفاده گرشون

ما هم از این نمونه ها زیاد داشتیم

زمین و باغ ارثی رو پدرم دو دستی داد بهشون میدن کرایه پولشون میزنن به جیب

هرچی بخره سهم برادرش کناره

شده تو یه چیز سود میکرد میداد برادرش چون اون دستش تنگه!

الانم که دستش گشاد شده دیگه پدرم روش نمیشه بخواد برگردونه به مفت خوری عادت کرده!

بخدا میترسمهمینجوری کلی به ضرر ما میشهاون وقت میخوان یه تیکه خیلی بزرگی هم بهش بدن

يه تلفن بزن شرايط خودت وداداشت را بازگو كن بگو حق نيست ما خفت  همسرامون بكشيم تو بدي  به يه ادم بي مسوليت 

يا هرسه باهاش حرف بزنيد اينكه ميترسيد لج كنه  و سكوت كنيد اون پول  رو ميده و دستتون به هيچ جا بند نيست 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
ببین پدر من و منطق دو تا چیز غریبه هستن بد تر از اون الان میارسم آبروم جلو شوهرم بره

چه شرایط سختی!

برای سیسمونی حتما به اون ارث نیاز دارین؟

یه راهش اینه که فعلا شما پافشاری نکنین رو اون ارث و مادرتون آروم آروم حرف بزنه باهاش ، توی این مدت هم برای شما و برادرتون یه قلم طلا اینا بفروشن که فعلا همه چی تموم بشه

این کاربری دست دو خواهر هست 🌸

چه شرایط سختی!برای سیسمونی حتما به اون ارث نیاز دارین؟یه راهش اینه که فعلا شما پافشاری نکنین رو اون ...

ببین من خودم میتونم پول سیسمونی رو جور کنم

ولی بیشتر از همه واسه مادرم و برادرم دلم میسوزه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

جای من نیستی دارم میلرزم

ول کن بابا الان بارداری جوش ارث باباتو میزنی 

بابای منم همینه بخدا انقد به فامیلش رو داده که دیگه مارو احمق فرض کردم میدونم حرص دراره اما الان بچه ی تو شکمت گناه داره که شما از استرس میلرزی 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀