2777
2789

ی مدت بود دچار وسواسی تکرار انجام کار و شستشو مداوم دستام و فکرای عجیب غریب سراغم میومد ی دوماهی خوب شدم و الان باز چند روزیه همون حس برگشته 

خیلی فکر و خیال الکی میکنم و خیلی اوقات واقعا از خودم دور میشم و همه چی برام عجیب و گنگه 

مدام باید لباسامو بشورم و حس میکنم تمیز نمیشه و حس میکنم اگر نشورم و بپوشم کل تنم کثیف میشه و هی باید برم حموم 

شده روزی چند بار ی لباس رو انداختم شستم 

مثلا وسایل ارایشی ک درش بستس اگر بویی بیاد حس میکنم داخلش هم کثیف شد و من دیگه نمیتونم استفادش کنم اگر استفاده کنم خودمم کثیف میشم 

نتونسم ب خانوادم بگم چون واقعا درکم نمیکنن 

چند باری دیدن کاریو انجام میدم و یا روی تمیزی وسایل حساس شدم و هر بار مسخرم میکنن ولی من واقعا از این وضعیت خسته شدم  هی میام خودمو قانع کنم ک خوب با ی چیز ساده ک وسایل. کثیف نمیشه و هی نمیتونم فکرم درگیره از فکر کردن زیادی سردرد میگیرم خیلی چیزا برام بی معنی شده حالت تهوع دارم همیشه 

کسی اینطوری شده ؟؟ 

محل نده به فکر وسواسی انجامشان ندهمن اینجوری خوب شدم

برای شما ام آنقدر شدید بود ؟ 

من حموم میرم انقدر خودمو میشورم حس میکنم بازم تمیز نشدم همه وقتمو میگیره و همه ب چش ی دیوونه بهم نگاه میکنن چ فکر کردن زیاد ب این وسواس ها فکرای دیگ عجیبم میاره سمتم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای شما ام آنقدر شدید بود ؟ من حموم میرم انقدر خودمو میشورم حس میکنم بازم تمیز نشدم همه وقتمو میگیر ...

شماره برای منم شدید بود

بیا روتو رو کن منو زیر رو کن بیا زخم هامو یه جوری رفو کن

2790
2778
2791
2779
2792