2777
2789
عنوان

دوست پسرم برام کادو نمیخره

149 بازدید | 16 پست

من دوست پسرم خسیس نیست خرج میکنه اما فقط خوراکی دستش اصلا به کادویی نمیره بهش میگم دلم گل میخواد امروز بردتم رفتیم کافه دو لپی غذا میخوره میگه الان این بهتره یا گل؟ 

منم گفتم پس دیگه کادویی نمیدم میبرمت رستوران بجاش میخنده میگه بهترین کارو میکنی😐

چکار کنم هدیه دادنو یاد بگیره😐

من واقعا هدیه گرفتن و دادنو دوست دارم اینم اصن تو این فازا نیست 

- قلبت، سازندهٔ دنیای اطرافته!فرقی نداره چی باشه؛آدماش، اتفاقاش، قشنگیاش...هرچی قلبت قشنگ‌تر،زندگیتم قشنگ تر.حواست به قلبت باشه،همه‌چی به اون برمیگرده!🤍💫- ماه🌱
شکموعه😂

خیلی

- قلبت، سازندهٔ دنیای اطرافته!فرقی نداره چی باشه؛آدماش، اتفاقاش، قشنگیاش...هرچی قلبت قشنگ‌تر،زندگیتم قشنگ تر.حواست به قلبت باشه،همه‌چی به اون برمیگرده!🤍💫- ماه🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مث من شکموعه😂✔️

قیمت آدمارو موقعیت و زمان مشخص میکنه تو خوشیا که همه ی قیمتن!دل نبند به خوشی های زود گذر اینو الان‌ خوندی ولی بعدا میفهمی..به خودتم‌اعتماد نکن اعتماد دو سر باخته زندگی مثل ی تئاتره با تجمع نقاب ها‌...

حالا من دوس پسرم دوس دارم خوراکی بخره برام ساندویچ نه کادو😂😂😂😂😂

قیمت آدمارو موقعیت و زمان مشخص میکنه تو خوشیا که همه ی قیمتن!دل نبند به خوشی های زود گذر اینو الان‌ خوندی ولی بعدا میفهمی..به خودتم‌اعتماد نکن اعتماد دو سر باخته زندگی مثل ی تئاتره با تجمع نقاب ها‌...

حالا من دوس پسرم دوس دارم خوراکی بخره برام ساندویچ نه کادو😂😂😂😂😂

یادگاری خوبه من دوست دارم یچیزی یادگاری ازش داشته باشم اینم تنها هزینه که میکنه شکمه بهش بگم انواع و اقسام خوراکیا رو بخر کلی بار میکنه میاره ولی سر کادو دادن جونش بالا میاد😐

چه باحاااال دلم دوست پسر خواسسستتت

اصلا خوب نیست همش حرصه😂

خب اگه توهم براش کادو میگیری...بهش بگو که ببین تو با غذا خوردن چقدر خوشحال میشی به همون اندازه من گل ...

اون برام نمیگیره منم نمیگیرم😐

امان از این مردا دوست پسر بی بخار من میگه اسنپ گرفتیم پولش و نصف نصف بدیم

نه خداروشکر این اینجوری نیست😐😂