2777
2789
عنوان

💙💙💙

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 22 پست
قربانت دیگ می‌گذرونم مجبور میشم خیلی سایت نیام فعال نباشم کمتر ب چوخ برم

عزیزمی بیا پیش خودم جایی نرو دیگ.. 

نمه رفیق نیستن عزیزم. .. 

جات خالی میشه ول کن بقیع رو.. خودم هواتو دارم 😘😘

« ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔

عزیزمی بیا پیش خودم جایی نرو دیگ.. نمه رفیق نیستن عزیزم. .. جات خالی میشه ول کن بقیع رو.. خودم هواتو ...

قربونتت عزیزم ممرسی ممنون فدای محبتت بشم من

امینم و دیگر هییییییچ ،❤️❤️❤️❤️❤️ من وحششششی ام من جنگی ام اعصاب ندارم درخواست ندید مث سگ میمونم از ما گفتن بود ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونتت عزیزم ممرسی ممنون فدای محبتت بشم من

خدا نکنه بمون و جایی نرو فقط 

« ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔

هستم هستم جای نمیرم

عزیز منی 

من برم شوهرم خونست فعلا خانومی ،❤️🙌

قربونت برو. فداتشم... مراقب خودت باش عزیزمی😍😍

قربونت برو. فداتشم... مراقب خودت باش عزیزمی😍😍

ممنون همچنین خانم خانوما ،🙏🌹🙌

امینم و دیگر هییییییچ ،❤️❤️❤️❤️❤️ من وحششششی ام من جنگی ام اعصاب ندارم درخواست ندید مث سگ میمونم از ما گفتن بود ....