2777
2789
عنوان

بعد عمل سرکلاژ

107 بازدید | 10 پست

یک هفته گذشته خوب بودم 

دیروز تنها فعالیت اضافم این بود که کمی نشستم و ظرف ناهارمو شستم اونم یک بشقاب 

دیشب درد داشتم تا صبح و الان، درد واژن و زیر شکم ، دوستان شما هم اینجوری بودید؟ 

تا بیمارستان دو ساعت راه، ممنون میشم تجربتون در اختیارم بزارید ثواب میکنید… 

دردم مثل تیر کشیدن 

چراسرکلاژ شدی؟ 

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم درد داشتم اما بخاطر سرکلاژ تنها نبود

چون مشکل داشتم دردم داشتم

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

سرویکس

خب همین درد داره

رعایت کن

مخصوصا نشستن زیاد خوب نیست

منم درد داشتم اما بخاطر سرکلاژ تنها نبودچون مشکل داشتم دردم داشتم

مشکل چی؟ 

نمیدونم منم مشکل دارم یا نه! ولی از دیشب مردم از استرس شوهرمم نیست موندم چیکار کنم!

خب دکتر چی گفت؟

سکی بعد سرکلاژ استراحت نسبی میشه یگی مطلق

من استراحت مطلق بودم فقط برا دستشویی اجازه داشتم پا شم همش درازکشیده رو تخت بودم از هفته ۱۷ ک سرکلاژ شدم رسما خوابیدم رو تخت

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
خب دکتر چی گفت؟سکی بعد سرکلاژ استراحت نسبی میشه یگی مطلقمن استراحت مطلق بودم فقط برا دستشویی اجازه د ...

گفت نسبی 

من دیشب حس کردم خیسم ترسیدم به خودم و اعصابم فشار آوردم 

بعد اون دردا شروع شد 

دکترم تا شنبه نیست دردم همینه 

و اینکه دو ساعت تا بیمارستان راه دارم که باید آژانس بگیرم چون شوهرمم نیست

گفت نسبی من دیشب حس کردم خیسم ترسیدم به خودم و اعصابم فشار آوردم بعد اون دردا شروع شد دکترم تا شنبه ...

استرس نداشته باش

سخته ولی میگذره

انشالله ک ب خوبی بگذره و بچتو سلامت ب دنیا بیاری

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️