asaljuni مدیر استارتر عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 4452 عنوان ماشین خارجی 76 بازدید | 6 پست کسی بیداره؟بچه ها کسایی که ماشین خارجی دارن مثلا سراتو النترا و ریو و… میشه لطفا راهنمایی کنن ماهانه چقدر هزینه نگهداری داره واسشون؟ خدایا …در جستوجوی آنچه کهبرایم مُقدر نکرده ايخسته ام مکن ش 1404/05/22 | 05:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ifarnazi عضویت: 1404/03/21 تعداد پست: 7151 از اینا نیست ولی بستگی داره خب ماشین من بین ۷ تا ۱۰ ۱۲ تومن متاهل لطفا اقایون درخواست ندن🤍مترجم ۶ زبانه هرسوالی درمورد زبان داشتین پاسخ میدم
asaljuni مدیر استارتر عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 4452 از اینا نیست ولی بستگی داره خب ماشین من بین ۷ تا ۱۰ ۱۲ تومن ماشینت چیه؟ماهی ۷ تومن چه هزینه هایی داره؟؟؟؟؟ خدایا …در جستوجوی آنچه کهبرایم مُقدر نکرده ايخسته ام مکن ش
ifarnazi عضویت: 1404/03/21 تعداد پست: 7151 ماشینت چیه؟ماهی ۷ تومن چه هزینه هایی داره؟؟؟؟؟ C class ببین کمتر هم هست مثلا بعضی ماها ۲ ۳ تومنبیمه هزینه سوخت تعمیرات عوارض و مالیات حالا مثلا یه ماه میبینی میری تو دیوار هزینه تعمیرش خیلی میشه درکل به عوامل مختلفی بستگی داره متاهل لطفا اقایون درخواست ندن🤍مترجم ۶ زبانه هرسوالی درمورد زبان داشتین پاسخ میدم
asaljuni مدیر استارتر عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 4452 C class ببین کمتر هم هست مثلا بعضی ماها ۲ ۳ تومنبیمه هزینه سوخت تعمیرات عوارض و مالیات حالا مثلا یه ... اخه من الان ماشین ایرانی دارم هزینه سوختم باکی ۱۰۰ ت با کارتههزینه بیمه فاکتور بگیرم خرج خاصی ندارم اگ ماشینم خراب نشهمیخواستم ببینم می ارزه ماشین خارجی بگیرم نمونم تو مخارجش😂 خدایا …در جستوجوی آنچه کهبرایم مُقدر نکرده ايخسته ام مکن ش
ifarnazi عضویت: 1404/03/21 تعداد پست: 7151 اخه من الان ماشین ایرانی دارم هزینه سوختم باکی ۱۰۰ ت با کارتههزینه بیمه فاکتور بگیرم خرج خاصی ندارم ... انقدرم زیاد نیست اگه خراب نشه چیزیشچون دیگ قطعاتش به زور پیدا میشن و هزینههاش خیلیهولی درحالت عادی خوبه زیاد نیست متاهل لطفا اقایون درخواست ندن🤍مترجم ۶ زبانه هرسوالی درمورد زبان داشتین پاسخ میدم
asaljuni مدیر استارتر عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 4452 اره واسه هزینه قطعات بیشتر میگم 🫠 خدایا …در جستوجوی آنچه کهبرایم مُقدر نکرده ايخسته ام مکن ش