2777
2789
عنوان

رنگ کردن مو و فوت اقوام شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 876 بازدید | 46 پست
برو رنگ كن دخترررر ما ايرانيا هميشه مرده پرستيم حالا ايشونم كه خدابيامرز سن و سالي ازشون گذشته بود ...

اون ک درسته عزیزم ولی گفتم ی وخ از طرف مادرشوهرم بی احترامی طلقی نشه

دل را قرار نیست،مگر در کنار تو💖
ب نظرتون پس برم رنگ کنم بگم دیروز کردم؟ یا الان بهش پیام بدم اجازه بگیرم تلفنی ک روم نمیشه .میگه ت ...

اره پیام بده 

اون که نمیگه نه 

میگه اره برو 

شما هم هم موهاتو رنگ کردی هم مادرشوهرت رو در جریان گذاشتی هم دورغ نگفتی 

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم میگه خودت میدونی اما ی وخ مامانم ناراحت نشه اخه آرایشگاهه درس روبرو خونه مادرشوهرمه ی وخ نگه ...

چرا انقدر خودتو عذاب میدی ببین همون شکلی که شما مشکل رو نشون میدی همون طوری بقیه بذخورد میکنن شما خیلی حاد و بزرگ نشون نده

فر فری موی غزل ساز منی😍😍😍

خیلی ریلکس باش

بگو تسلیت عرض میکنم 

من امروز نوبت ارایشگاه داشتم برای رنگ کردن 

خواستم از شما اجازه بگیرم به دلیل فوت دایی عزیزتون 

ایرادی نداره من موهامو رنگ کنم اگر بی احترامی و خدایی نکرده توهینی محسوب میشه ما که با هم این حرفا رو نداریم بگید بهم تا کنسلش کنم 

اینو بفرست

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
خیلی ریلکس باش بگو تسلیت عرض میکنم  من امروز نوبت ارایشگاه داشتم برای رنگ کردن  خواستم ...

اره دقیقا همینو فوروارد میکنم

مرسی جیگر😗😗😗

اره دقیقا همینو فوروارد میکنم مرسی جیگر😗😗😗

نه پیام نده بهش.اون که نمیفهمه شما کی رنگ کردی اینجوری بدتر تو دلش میگه عجب وقت نشناسیه

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
اره دقیقا همینو فوروارد میکنم مرسی جیگر😗😗😗

خواهش میکنم

ببین اون تیکه رو حتما بزار باشه بگو ما که با هم رودربایستی نداریم

توروخدا اگر خدایی نکرده موجب بی احترامی میشه به من بگید تا کنسل کنم اگرم از نطر شما ایرادی نداره ک برم 

اخرشم تسلیت و اینا بگو بقای عمر شما😂😂😂

نه پیام نده بهش.اون که نمیفهمه شما کی رنگ کردی اینجوری بدتر تو دلش میگه عجب وقت نشناسیه

اخه میگه شوهرم دیروز گفته که امروز وقت داشته فکر کنم

اره نمیدونه اما میگم ارایشگاه درست جلو خونشونه ینی بعدش یا قبلش من اگه برم ارایشگاه حتما سر میزنم

اگه محله خودمون میرفتم نمیگفتم

مگه واقعا کنسل کنمو برم محله خودمون😐

اره نمیدونه اما میگم ارایشگاه درست جلو خونشونه ینی بعدش یا قبلش من اگه برم ارایشگاه حتما سر میزنم ا ...

خب نزدیک اونا باشه اون مگه همیشه جلو در خونس که شما رو ببینه.با خیال راحت برو رنگ کن 

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
اره نمیدونه اما میگم ارایشگاه درست جلو خونشونه ینی بعدش یا قبلش من اگه برم ارایشگاه حتما سر میزنم ا ...

حالا چ رنگی میخوای بزاری