2777
2789
عنوان

ویار بارداری

179 بازدید | 28 پست

من بارداری سوممه ولی واقعا همچین ویاری رو ندیدم تو اون دوتای قبلی اخه مگه میشه حتی مزه ی آبم نتونی تحمل کنی با ترس میخورم آب حالت تهوع میگیرم همش 

یکی دوبار روزی بالا مبارم ولی همش حالت تهوع دارم از دو ساعت پیش گرسنه ام بود به هرچی فکر میکردم دلم نمیخواست مثله بچه ها اخرش خودمو با گوشی سرگرم کردم تند تند خوردم به زور چون از گرسنگی قرار بود بالا بیارم 

تاکی اینجوری قرار باشم؟ هفته ی 5.6بارداریم

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج

من تو پریودم که از اب حالت تهوع میگیرم با خرما میخورم یکم اب یکم خرما

یک عدد راستی . مخالف گوشی برای بچه ها . موافق طب گیاهی و معتقدم خدا شفا رو تو گیاهان گذاشته ، مامانم بیست ساله که متفورمین و جدیدا هم دیابزید میخوره اما قندش با اون همه قرص در روز نرمال نشده ، یه شب که چای ترش خورد فردا ناشتا قند خونش 108 بود🫡 خیانت دیدی حتما آهنگ kandiramazsin beni رو گوش کن ، و سریال گذر از رنجها اونجا که خانم مهندس به مهندس میگه شرط طلاقم بچه هامه اگه ندی کاری میکنم که تو و اون زن یک روز خوش نبینید ، میتونی قوی باشی🌼 ببخشید امضام از همه رنگه😵هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره

الان فکر کنم یه هفته اس که حالم اینه شایدم کمتر 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تو پریودم که از اب حالت تهوع میگیرم با خرما میخورم یکم اب یکم خرما

دقیقا من قبل پریود گاهی حالت تهوع میگرفتم ولی تو بارداریام نه 

اما این خیلی فرق داره خیلی شدیده خیلی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دقیقا من قبل پریود گاهی حالت تهوع میگرفتم ولی تو بارداریام نه اما این خیلی فرق داره خیلی شدیده خیلی

الهی خوب بشی🤲🏻🌸 زندایی منم از بس حالش بد بود اومد خونه مامانش کلا 

یک عدد راستی . مخالف گوشی برای بچه ها . موافق طب گیاهی و معتقدم خدا شفا رو تو گیاهان گذاشته ، مامانم بیست ساله که متفورمین و جدیدا هم دیابزید میخوره اما قندش با اون همه قرص در روز نرمال نشده ، یه شب که چای ترش خورد فردا ناشتا قند خونش 108 بود🫡 خیانت دیدی حتما آهنگ kandiramazsin beni رو گوش کن ، و سریال گذر از رنجها اونجا که خانم مهندس به مهندس میگه شرط طلاقم بچه هامه اگه ندی کاری میکنم که تو و اون زن یک روز خوش نبینید ، میتونی قوی باشی🌼 ببخشید امضام از همه رنگه😵هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره

الهی خوب بشی🤲🏻🌸 زندایی منم از بس حالش بد بود اومد خونه مامانش کلا

سلامت باشی بچه اش چی بود؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دقیقا من قبل پریود گاهی حالت تهوع میگرفتم ولی تو بارداریام نه اما این خیلی فرق داره خیلی شدیده خیلی

منم تو بارداری هم ویار دارم برای اولی خیلی بود دومی کمتر

میگن به جنسیت ربط داره که به نظر من الکی از من هر دو دخترن اما ویارهام متفاوت بود

تا ۴ ماهگی باید صبر کنی معمولا تا اون موقع ادامه داره

سلامت باشی بچه اش چی بود؟

پسر 

دیگ بدن رفته رفته مدلش فرق میکنه

منم تو اولی اصلا ن ویار دارشتم ن حالت تهوع ن چیزی ی ادم معمولی ک ۹ماه بعد رفت زایید 

ولی سر این تو ۴ماه خودمو با شیرینی و بستنی و کیک ومعجون خفه کردم عاششششششششششششق شیرینی جات شدم الانم قند بارداری گرفتم منی ک روز معمولی چی میشد دلم چیز شیرین بخواد ولی الان میخورم عشق میکنم

منم تو بارداری هم ویار دارم برای اولی خیلی بود دومی کمترمیگن به جنسیت ربط داره که به نظر من الکی از ...

وای خدا خیلی سخته حالم اصلا خوب نیست پسرم قرار اول بخونه از خدا میخوام کمکم کنه زود تموم شه تا مهر ماه 

منم دوتا پسرام بارداریام متفاوت بودن کاملا منم قبول ندارم به جنسبت ربط داشته باشه

ولی این تهوع ها رو تجربه نکرد بودم نهایتش سر صبح باید زود صبحانه میخوردم از گشنگی تهوع میگرفتم اگر نمیخوردم بالا میاوردم اما این تمومی نداره صبح بعد از ظهر شب 

انقدر با اشتها میخوردم سر اونا اصلا دلم نمیخواد الان هیچی بخورم فقط مجبورم گشنگیم رو رد کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دیگ بدن رفته رفته مدلش فرق میکنهمنم تو اولی اصلا ن ویار دارشتم ن حالت تهوع ن چیزی ی ادم معمولی ک ۹ما ...

منم اولی خیلی خیلی حالم توپ بود اصلا انگار بهم انرژی زا هروز میدادن عجیب شاد و خوشحال و زرنگ...

دومی داغون افسرده سنگین بی حال 

اینم که فعلا با تهوع پدرمو در اورده ولی حال روحیم خوبه شکر خدا یه خورده زود حرف بهم برمیخوره و عصبی میشم فقط

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای خدا خیلی سخته حالم اصلا خوب نیست پسرم قرار اول بخونه از خدا میخوام کمکم کنه زود تموم شه تا مهر م ...

من بارداری اولی اینقدر معذرت میخوام بالا میاوردم که خون دماغ میشدم چون به سرم فشار میومد

کلا صب چشمام و باز میکردم بالا میاوردم با اینکه تو معدم چیزی نبود

وای یادم میاد تنم میلرزه

میگن سیرابی خوبه خصوصا اون پرزای روش

من برای اولی خوردم اما یادم نیست موقع‌اش بود خوب شدم یا از سیرابی بود

من بارداری اولی اینقدر معذرت میخوام بالا میاوردم که خون دماغ میشدم چون به سرم فشار میومدکلا صب چشمام ...

اره منم بگیرم بپزم ببینم اخه این چه بلایه حالا یه چیزش خیلی باحاله که اشتها نداشتن رو تجربه کردم برا اولین بار در زندگیم

همیشه فکر رژیم و اینا بودم الان میگم کاش حالتایه عادی آدم گاهی اینجوری شه راحت کم میکنه 😆تنها چیزی که با لذت خوردم این مدت سوپه از خودم لقمه خوردم شبیه خودم میشه😂😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40