2777
2789
اخی گلم. تا الان بیداربودی؟یا الان بیدار شدی؟

نه کلا بیدار بودم.....

نمازام ی خط در میون شده....کارهای خونم زیاده...۴ تا بچه دارم....مثلا میگم الان میخونم...اینکارو دیگه بکنم میخونم....بعد اینقدر خسته میشم که نمیتونم خودمو جمع کنم.......اعتقاداتم خوبه...اهل آرایشگاهو ناخنو اینچیزا نیستم

حجابم خوبه....کلا ساده پوشم.....هر موقع وقت کنم نماز جمعه میرم...چون رفتن به نماز جمعه و اون محیطو دوست دارم.....عاشق عید فطرم....حتما نماز عید فطر اگه عذری نداشته باشم میرم....رو حق الناس خیلی حساسم...ولی نمیدونم چرا نمیتونم سر وقت نمازمو بخونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یک ربع پیش از حرم امام حسین رسیدیم منزلمون تا چندساعت استراحت کنیمو زود بریم سامرا خوابم نمیبره � ...

میشه لطفا برای بابای مهربونم دعا کنی؟۴ماهه فوت شده

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚

نه کلا بیدار بودم.....نمازام ی خط در میون شده....کارهای خونم زیاده...۴ تا بچه دارم....مثلا میگم الان ...

با این مشغله کاری که شما دارین شما نیاز به برکت در زمان دارین یعنی برکت در وقتتون . والا من شنیدم نماز اول وقت یکی از اثراتش همین برکت وقته. مخصوصا نماز صبح

هرچی می پرسم فقط جواب اونو بگو و نظرتو تحمیل نکن. وگرنه ولم کن

مندلم پیچ خورد رفتم دششویی بیرون روش دارم وقت نکردم بدم دکترالان چند روزه هرچی میخورم ......لوپرامید ...

قرص هیوسین بخور مخصوص دلپیچه اس دوبار بخوری کلا میندازه 

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
با این مشغله کاری که شما دارین شما نیاز به برکت در زمان دارین یعنی برکت در وقتتون . والا من شنیدم نم ...

حرفتون کاملا درسته....فقط باید خدا کمکم کنه...خدا یاری کنه بتونم نمازهامو سر وقت بخونم....واقعا خجالت میکشم در طی روز اینهمه کار میکنیم...اینهمه میخوریم.....ولی ی نمازو نمیتونیم سر وقت بخونیم......

مامانم میگه نماز خوندن تنها کاریه که برای خودت میکنی.....تو برای همسرت،همسرداری میکنی.....برای بچهات مادری میکنی.....برای مهمونا میزبانی میکنی...تو دنیا نمازه که برای خودتو خدای خودت میخونی.....