2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

رفتم رو تراس بارون میاد انقدر دعا کردم🥲🥲🥲

خدارو شکر ان شاء الله همه شهرا بارون بیاد واسه ما هم دعا کن  محتاج دعای خوبانم ❤️

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

خدارو شکر ان شاء الله همه شهرا بارون بیاد واسه ما هم دعا کن محتاج دعای خوبانم ❤️

اول برای همه دعا میکنم بعد برای خودم ❤️❤️❤️❤️

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......

اول برای همه دعا میکنم بعد برای خودم ❤️❤️❤️❤️

ممنونم 🙏🌹🌹خدا به بزرگی و مهربانی دلتون هرچی میخوایید بهتون ببخشه🤲 

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

عزیز دلمی 🥹🥹❤️❤️❤️

🙏🌹🌹🌹

من که از دی ماه پارسال بی‌خوابی دارم و هرلحظه منتظر سکته مغزی هستم بخاطر بی‌خوابیم (حتما درد داریم که این موقع شب بیداریم ) دکتری نیست که نرفته باشم قرصی نیست دمنوشی نیست که نخورده باشم همه جا رفتم‌همه کار کروم جز پیش اون اصل کاری که باعث بی‌بیخوابیم شده و الان هفت عالمه خوابه