2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

من سریال کره ای زیاد دیدم خدایی

ولی یکبار هم جومونگو ندیدم

ارتباط نمیگیرم اصلا

🚩🇮🇷کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 🇮🇷 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

آنقدر دیدم دقیقه به دقیقشو حفظم دیگه نمتونممممم ببینمممم

-اختاپوس: فقط یه احمق،وقتی هیچ چیز خنده داری وجود نداره میخنده.‏+پاتریک: تو دنیایی که چیزی واسه خندیدن نداره همون بهتر که احمق باشی

دیوونشمممممم

یعنی بذار برات بگم

من دیدم پخش نمیشه شروع کردم دان کردم دیدم

یهو شنیدم میخواد پخش بشه باز ادامه دادم

اینجوری شد ک قسمت اولشو از تلویزیون میدیدم و همزماااان از گوشی قسمت ۴۰ رو میدیدم

یعنی همزمان تو ثانیه 😂

عاشقشممممم

کلیپاشم اینستا میبینم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

من قبلا دیده بودم.بابام باز دوباره شروع کرد دیدن جومونگ من گفتم آخه کی میشینه جومونگ نگاه کنه برا بار هزارم.حالا متاسفانه خودمم تو دام افتادم.۳ شبه دارم میبینم 

اين آيدي برا یکی از دوستانم گذاشتم که تعليق شده.كه شايد ببينه و بهم پیام بده پس لطفا شما در روبیکا بهم پیام نديد.@amirhosein_zd_nj

من

شاید باورش براتون خیلی سخت باشه

اما من ۵ ساله سر خونه زندگی خودمم

تو این پنچ سال فگ کنم ۲۰۰ بارم تلویزیون ما روشن نبوده

فقط سال های که جومونگ پخش میشه من روشن میکنم و وقتی مهمون میاد😂🙂

تـوےِ قَلبَܩ تـو لـ‌ایِقِ سَلطَنَ‍تـے‌ღ♛️✨️ 

منشاید باورش براتون خیلی سخت باشهاما من ۵ ساله سر خونه زندگی خودممتو این پنچ سال فگ کنم ۲۰۰ بارم تلو ...

پس مختار و یوسف پیامبر و مردان انجلس چی؟😂

اين آيدي برا یکی از دوستانم گذاشتم که تعليق شده.كه شايد ببينه و بهم پیام بده پس لطفا شما در روبیکا بهم پیام نديد.@amirhosein_zd_nj

2827
2791
2779
2792