2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

من سریال کره ای زیاد دیدم خدایی

ولی یکبار هم جومونگو ندیدم

ارتباط نمیگیرم اصلا

🚩🇮🇷کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 🇮🇷 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

آنقدر دیدم دقیقه به دقیقشو حفظم دیگه نمتونممممم ببینمممم

-اختاپوس: فقط یه احمق،وقتی هیچ چیز خنده داری وجود نداره میخنده.‏+پاتریک: تو دنیایی که چیزی واسه خندیدن نداره همون بهتر که احمق باشی

دیوونشمممممم

یعنی بذار برات بگم

من دیدم پخش نمیشه شروع کردم دان کردم دیدم

یهو شنیدم میخواد پخش بشه باز ادامه دادم

اینجوری شد ک قسمت اولشو از تلویزیون میدیدم و همزماااان از گوشی قسمت ۴۰ رو میدیدم

یعنی همزمان تو ثانیه 😂

عاشقشممممم

کلیپاشم اینستا میبینم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

من

شاید باورش براتون خیلی سخت باشه

اما من ۵ ساله سر خونه زندگی خودمم

تو این پنچ سال فگ کنم ۲۰۰ بارم تلویزیون ما روشن نبوده

فقط سال های که جومونگ پخش میشه من روشن میکنم و وقتی مهمون میاد😂🙂

تـوےِ قَلبَܩ تـو لـ‌ایِقِ سَلطَنَ‍تـے‌ღ♛️✨️ 

سالی ک جومونگ رو نبینم اون سال من نیست😂 عاشقشم

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد. دوست دارم درمورد فیلم ها حرف بزنم اگه کسی هم دوست داره باهم در مورد فیلم ها حرف بزنیم 🫀🐮