2777
2789
عنوان

جوونهای مجرد

123 بازدید | 14 پست

منظورم اونایی که سرکار اصلا نمیرن و خرجشون با پدر مادرع و سن پایینن مثلا زیر23

شما ماهی چند ملیون خرج کلاس و خوردن و تفریح و وسیله خریدن و.. میکنین؟ بنظرتون15زیاده یا خیلی کمه؟ 

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

15 زیادهمن خریدام با مامان بابامه ولی چیزایی ک خودم دلم خواست با پول خودم

در ماه چیا میخری؟ 

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

من 😐 از موقع جنگ که از خوابگاه برگشتم و خونه م تنها خرجم اینترنت بوده .. با یه وقتایی بستنی و خوراکی ..همین .. 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

من 😐 از موقع جنگ که از خوابگاه برگشتم و خونه م تنها خرجم اینترنت بوده .. با یه وقتایی بستنی و خوراک ...

منم 😒🥲

🧚‍♂️🧚‍♂️آدم فقیر مرگ بر آن واجب می‌شود مانند من  🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️
من 21سالمه 10تومن قسط میدمشما 15تومن خرج خودت می‌کنی فقط یا قسطم داری؟

بببین کلاس گیتار ماهی2مل باشگاه1مل ارایشگاه 1مل، ی وسیله4مل، لباس 5مل، هفته ای 1مل خوراکی و کافه، شهربازی و دربندم جای خود باید برم از خانواده بخام زیاده؟ اخه همه دارن اینارو، اخه من خاهر برادر و سگ خونگی و ندارم، مدرسمم غیر انتفاعی نیس، موتور برقی و.. ندارم سوار هواپیما تاحالا نشدم، منو خارج نبردن بدبخت نیستم؟ ولی ماهی انقدو دارم 

بببین کلاس گیتار ماهی2مل باشگاه1مل ارایشگاه 1مل، ی وسیله4مل، لباس 5مل، هفته ای 1مل خوراکی و کافه، شه ...

😐منم چیزایی که تو گفتی رو ندارم ..چیزایی که بابتشون پول میدی رو هم ندارم فقط یه برادر دارم 😂 میگذره خداروشکر 😂

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

😐منم چیزایی که تو گفتی رو ندارم ..چیزایی که بابتشون پول میدی رو هم ندارم فقط یه برادر دارم 😂 میگذر ...

برادر نعمته😭من میخام