darbar مدیر عضویت: 1400/06/22 تعداد پست: 1873 عنوان فرهنگیان | مشاهده متن کامل بحث + 1005 بازدید | 78 پست میشه بپرسم به چه دلیلی انقد علاقه دارید به فرهنگیان و معلمی؟؟ مزایاشو که میدونید شکر خدامعایبش چی؟؟ معایبشم میدونیدجدا علاقه دارید یا بخاطر شرایطش میخوایید وارد بشید؟ 1404/05/21 | 23:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
darbar مدیر استارتر عضویت: 1400/06/22 تعداد پست: 1873 آها درسته بعد این شبکه های اجتماعی که میگن بررسی میکنن واقعا ؟ ببینن چه پیام رسانایی داری چه کسانی ی ... ممکنه بپرسن و بررسی کنن روی پروفایل سختگیری دارن اینکه عکس بی حجاب جایی نذاشته باشی و...
fatemehff999 عضویت: 1403/07/14 تعداد پست: 4197 ممکنه بپرسن و بررسی کنن روی پروفایل سختگیری دارن اینکه عکس بی حجاب جایی نذاشته باشی و... فقط شماره خودمو ؟ ن ....
fatemehff999 عضویت: 1403/07/14 تعداد پست: 4197 اره اه پس خوبه خودم هنوز شماره ندارم بعد ببخشید اینکه میگن رو حجاب خیلی سختگیرن درسته ؟ در چه حد براشون مهمه مثلا مانتویی باشی گیر میدن؟ ببخشید سوالام زیاد شد همشو واسه خودم نمیپرسم خواهرم امسال کنکور داره بیشتر واسه اون میپرسم ....
darbar مدیر استارتر عضویت: 1400/06/22 تعداد پست: 1873 اه پس خوبه خودم هنوز شماره ندارم بعد ببخشید اینکه میگن رو حجاب خیلی سختگیرن درسته ؟ در چه حد براشون ... سختگیری رو حجاب زیاده پوشش تو بعضی دانشکده ها و رشته اجبارهمیگن اجبار نیس ولی یجور رفتار میکنن که مجبور شی سر کنی بدون میکاپ تو چشم
fatemehff999 عضویت: 1403/07/14 تعداد پست: 4197 سختگیری رو حجاب زیاده پوشش تو بعضی دانشکده ها و رشته اجبارهمیگن اجبار نیس ولی یجور رفتار میکنن که مج ... به نظرتون واسه کسی که فقط برای آینده شغلی مثلا همین تضمین شغل و تعطیلات و اینجور چیزا وارد معلمی میشه خوب نیست ؟ علاقه خیلی به تدریس و سر و کله زدن با بچه های مردم رو نداره فقط به خاطر همین چیزا وارد میشه ....
darbar مدیر استارتر عضویت: 1400/06/22 تعداد پست: 1873 به نظرتون واسه کسی که فقط برای آینده شغلی مثلا همین تضمین شغل و تعطیلات و اینجور چیزا وارد معلمی میش ... نه چون منم همین فکرارو کردم اما الان پشیمونم
fatemehff999 عضویت: 1403/07/14 تعداد پست: 4197 نه چون منم همین فکرارو کردم اما الان پشیمونم شما رشتتون انسانی بوده درسته ؟ الان اگه بخواین میتونین تو یه رشته دیگه مثلا رشته مدیریت مالی ادامه تحصیل بدین و همزمان معلم هم باشین ؟ ....
تشنه_حقیقت عضویت: 1401/05/29 تعداد پست: 199 اره گزینش و حراست سختگیری زیادی داره چنتا تایپیک زدم بخون عزیزم تاپیک بالا گفتی رفت به فرهنگیان خوب نیس چرا اینو میگیخودت الان ترم چندی انصراف بدی میخوای چکار کنی
sahararwe عضویت: 1402/09/13 تعداد پست: 2012 میرم میخونم الانراستی ججابو لطفا جواب بده واقعا اینطوریه ؟ سلام خاستم بگم الکی نترسی سر حرفا بقیههر شهر دانشگاه فرهنگیانش متفاوتی مثلا دوست من میگ اصلا چادر ک سرمون نمیکنیم حتی اکثر اوقات بدون مقنعه و با شال هستیمو کاری هم دارن اما تبریز مثلا شنیدم خیلی سختگیرن خلاصه ک با اطلاعات اشتباه از هدفت دست نکش خدایا شکرت بابت خانواده خوبی ک بهم دادی
ایلار_آ عضویت: 1403/01/05 تعداد پست: 3560 یکی از آشناها معلمه ولی میره شهر دیگه تدریس میکنه حدودا یه ساعت فاصله س. ایا کرایه تاکسی رو از حقوق خودشون میدن یا اداره اضافه میده؟ اگه از حقوقش بده که حدودا ۵ تومن از حقوقش میره که
nila1995 عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 2063 من از مهر میخام معلم پیش دبستانی بشمحقوقم هم خیلی کمه5 ملیون!! عزیزم بگو چیکار کنمانصراف بدم یعنیمعلمی خوب نیس؟
darbar مدیر استارتر عضویت: 1400/06/22 تعداد پست: 1873 شما رشتتون انسانی بوده درسته ؟ الان اگه بخواین میتونین تو یه رشته دیگه مثلا رشته مدیریت مالی ادامه ت ... میشه درس خوند بعد از معلمی انصراف داد
darbar مدیر استارتر عضویت: 1400/06/22 تعداد پست: 1873 من از مهر میخام معلم پیش دبستانی بشمحقوقم هم خیلی کمه5 ملیون!! عزیزم بگو چیکار کنمانصراف بدم یعنیمعل ... واسه شروع خوبه اگه میتونی خودت یه مدت کار کنی مهد بزنی چ بهتر