2777
2789
عنوان

فرهنگیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1005 بازدید | 78 پست
آها درسته بعد این شبکه های اجتماعی که میگن بررسی میکنن واقعا ؟ ببینن چه پیام رسانایی داری چه کسانی ی ...

ممکنه بپرسن و بررسی کنن روی پروفایل سختگیری دارن اینکه عکس بی حجاب جایی نذاشته باشی و...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره

اه پس خوبه خودم هنوز شماره ندارم 

بعد ببخشید اینکه میگن رو حجاب خیلی سختگیرن درسته ؟ 

در چه حد براشون مهمه مثلا مانتویی باشی گیر میدن؟ 

ببخشید سوالام زیاد شد همشو واسه خودم نمیپرسم خواهرم امسال کنکور داره بیشتر واسه اون میپرسم 

....

اه پس خوبه خودم هنوز شماره ندارم بعد ببخشید اینکه میگن رو حجاب خیلی سختگیرن درسته ؟ در چه حد براشون ...

سختگیری رو حجاب زیاده پوشش تو بعضی دانشکده ها و رشته اجباره

میگن اجبار نیس ولی یجور رفتار میکنن که مجبور شی سر کنی بدون میکاپ تو چشم 

سختگیری رو حجاب زیاده پوشش تو بعضی دانشکده ها و رشته اجبارهمیگن اجبار نیس ولی یجور رفتار میکنن که مج ...

به نظرتون واسه کسی که فقط برای آینده شغلی مثلا همین تضمین شغل و تعطیلات و اینجور چیزا وارد معلمی میشه خوب نیست ؟ 

علاقه خیلی به تدریس و سر و کله زدن با بچه های مردم رو نداره فقط به خاطر همین چیزا وارد میشه 

....

به نظرتون واسه کسی که فقط برای آینده شغلی مثلا همین تضمین شغل و تعطیلات و اینجور چیزا وارد معلمی میش ...

نه چون منم همین فکرارو کردم اما الان پشیمونم

نه چون منم همین فکرارو کردم اما الان پشیمونم

شما رشتتون انسانی بوده درسته ؟ 

الان اگه بخواین میتونین تو یه رشته دیگه مثلا رشته مدیریت مالی ادامه تحصیل بدین و همزمان معلم هم باشین ؟ 

....

میرم میخونم الانراستی ججابو لطفا جواب بده واقعا اینطوریه ؟

سلام خاستم بگم الکی نترسی سر حرفا بقیه

هر شهر دانشگاه فرهنگیانش متفاوتی مثلا دوست من میگ اصلا چادر ک سرمون نمی‌کنیم حتی اکثر اوقات بدون مقنعه و با شال هستیم

و کاری هم دارن اما تبریز مثلا شنیدم خیلی سختگیرن 

خلاصه ک با اطلاعات اشتباه از هدفت دست نکش

خدایا شکرت بابت خانواده خوبی ک بهم دادی

یکی از آشناها معلمه ولی میره شهر دیگه تدریس میکنه حدودا یه ساعت فاصله س. ایا کرایه تاکسی رو از حقوق خودشون میدن یا اداره اضافه میده؟ اگه از حقوقش بده که حدودا ۵ تومن از حقوقش میره که

من از مهر میخام معلم پیش دبستانی بشمحقوقم هم خیلی کمه5 ملیون!! عزیزم بگو چیکار کنمانصراف بدم یعنیمعل ...

واسه شروع خوبه اگه میتونی خودت یه مدت کار کنی مهد بزنی چ بهتر