2777
2789
عنوان

یکی نجاتم بدهه😂😭

65 بازدید | 6 پست

۲ شبه داییم و بچه ها یعنی پسرا که اکثرشون پایین ۱۲ سال هستن خونه رو گذاشتن روی سرشون با فوتبال و پی اس

حالا این بچه ها باز خسته میشن میشینن میگم تموم شد خداروشکر آرامشش 

یهو داییم میره میشینه میگه بیاین بازی😐😭

از صبح تا شبب همش داد و بیداد.... گل نمیدونم چیی 

صدای تلویزیون هم زیادددد هر‌ از گاهیم که قطع میکنن برن نیمه دوم استپ پیشه بازی داییم برمیگرده بهم میگه واقعا زیاده صدا😐😫

مجرده داییم

سرم منفجر شدد😭

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

چقد دوس دارم این جمع ها رو 😍

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂توهم بشین باهاشون بازی کن

بلد نیستم😂

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

چقد دوس دارم این جمع ها رو 😍

اخییی

من چون از سر صدا خوشم نمیاد و عاشق تنهاییم حوصلم نمیکشی از صبح تا شبی

اخیییمن چون از سر صدا خوشم نمیاد و عاشق تنهاییم حوصلم نمیکشی از صبح تا شبی

منم تنهایی دوس دارم کلا با کسی حرف نمیزنم ، تو جمع نمیرم 

ولی این چیزا رو دوس دارم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

منم تنهایی دوس دارم کلا با کسی حرف نمیزنم ، تو جمع نمیرم ولی این چیزا رو دوس دارم

ارهه در حد چندساعت خوبهه