2821
2789

از شکم تا پایین با آب ولرم بشور استامینوفن هر چهار ساعت بده .. با تب سنج ببین تبش چند درجه اس

لذت عشق را آدم و حوا بردند... نه رقیبی بود ، نه گذشته ای، نه حسودی و نه بدخواهی ، دو عاشق و یک جهان ، دلم میخواهد حال خوب شان را ... 🥺

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره دادم

اگه داری بذار زیر بغلش اگه هر درجه ای زد باید نیم درجه بیای روش دکتر پسرم ایمو گفت گفت دماسنج خونگی باید نیم درجه بیای روش

لذت عشق را آدم و حوا بردند... نه رقیبی بود ، نه گذشته ای، نه حسودی و نه بدخواهی ، دو عاشق و یک جهان ، دلم میخواهد حال خوب شان را ... 🥺

تبش ۳۸

ببین نشین بشورش قشنگ با آب ولرم یه تشت آب بذار وسط خونه بگو شوهرت آب بریزه توام قشنگ بشورش حوله بزن تو آب بذار رو پیشونیش یکی ام بذار رو شکمش تب خیلی خطرناک پاشو دس به کارشو اصلا سرسری نگیریا

واکسن مدرسه س

بزرگ باید حرفه ای باشی دیگه من فقط سه تا واکسن بچه زدم به حدی تب میکرد که نگو همینجوری تبشو پایین میاوردم هنور سختریناش  جلو جلو ها منتظرمه تازه شیش ماهگی زدم فک کردم شماام واکسن چند ماهگی باشه که زدی حالا که بزرگه راحت تره خب پاشویه کن با آب ولرم 

بزرگ باید حرفه ای باشی دیگه من فقط سه تا واکسن بچه زدم به حدی تب میکرد که نگو همینجوری تبشو پایین می ...

اره خب ارسین میره کلاس اول ولی ارین فعلا ۲ ماهشه اینم چند روز دیگه واکسن داره

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792