2821
2789
عنوان

اولین پریود

481 بازدید | 13 پست

سلام خانوما . واسه دختری ک تازه ب بلوغ رسیده و اولین بار پریود شده باید کار خاصی انجام بدیم؟ مثلا من خودم مامانم زرده تخم مرغ با شیر و عسل بم داد اولین بار ... شما چیز دیگه‌ای نمیدونید؟؟ تشکر

حمد وستایش خدا بر هر نعمتى؛ و هر خوبى را از خدا می‌خواهم و از هر بدى، به خدا پناه می‌برم و از هر گناهى، از خدا آمرزش می‌طلبم🙏🏼❤💫🌕 خدایا سپاسگزارم بابت همه چیز...🙏🏼😊🌹😘

کسی نیست؟؟

حمد وستایش خدا بر هر نعمتى؛ و هر خوبى را از خدا می‌خواهم و از هر بدى، به خدا پناه می‌برم و از هر گناهى، از خدا آمرزش می‌طلبم🙏🏼❤💫🌕 خدایا سپاسگزارم بابت همه چیز...🙏🏼😊🌹😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تو مدت پريودش كلا سرديجات رو از سر ميز غذاتون حذف كنيد و نذاريد بخوره دل و كمرشو گرم نگه داره و بهش تاكيد كنيد نوار بهداشتى و لباس زيرشو زود به زود عوض كنه،صبح به صبح هم كاچى درست كنيد و بديد بخوره

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....

کلا بنظرم سعی بهش سردی ندی ... ولی زمان پریود بهش یاداوری کن که اصلا سردی نخوره ...  چای نبات ... زنجبیل  و خرما ...اینها گرمی هستند و کمکش میکنه

بنظرم بیشتر الان از نظر روحی کمک میخواد تا تغذیه ای ... حتما به شوهرت بگو سر به سرش نزاره ... بهش گیر ندید ... بیشتر بهش توجه کنید که از اینکه دختره حس بدی پیدا نکنه ... نوار بهداشتی های مختلف براش بگیرید تا امتحان کنه هر کدوم راحته استفاده کنه .... اگر امکان داره شبها جاش رو یه جا بندازید اگر لک شد کسی نبینه ناراحت بشه ....چون این احساس همیشه باهاش میمونه

برای براورده شدن حاجتم و سر و سامان گرفتم زندگیم صلوات بفرستید ..ممنون
تو مدت پريودش كلا سرديجات رو از سر ميز غذاتون حذف كنيد و نذاريد بخوره دل و كمرشو گرم نگه داره و بهش ...

کاچی همونه ک با آرد و روغن و دارچین و رنجبیل و شکر و گردو و....درست میشه؟

کاچی همونه ک با آرد و روغن و دارچین و رنجبیل و شکر و گردو و....درست میشه؟

آره تو نت هست دستورش

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
کلا بنظرم سعی بهش سردی ندی ... ولی زمان پریود بهش یاداوری کن که اصلا سردی نخوره ...  چای نبات . ...

مرسی گلم الطلاعات خیلی خوبی بود ... مخصوصا اینک گفتید اگر رختخوابش لک شد کسی نبینه تو روحیه ش اثر داره خاطره بدیه ... خودم تجربه اینو دارم یادم میاد ناراحت میشم

آره تو نت هست دستورش

مامانم بلده گلم مرسی😘

مرسی گلم الطلاعات خیلی خوبی بود ... مخصوصا اینک گفتید اگر رختخوابش لک شد کسی نبینه تو روحیه ش اثر دا ...

سلام اولین کار اینه که براش هدیه بخرید ....دوم چون اولین بار سخته شونه حتما بیشتر بهشون توجه کنید ...ملافه تیره برای این روزها...لباس زیر لنگه دارتیره دوتا سه تا ... و دوتا شلوارک کوتاه نخی ورزشی ... برای زیر شلوار.... از دادن سبزیجات ..و حبوبات و....نفاخ بهش جلو گیری کنید ....بهش یاد بدید که هر روز شستشو با آب گرم یادش نره تا هم دچار بوی بد و عفوتت نشه ...خانم شدنش مبارک

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))
سلام اولین کار اینه که براش هدیه بخرید ....دوم چون اولین بار سخته شونه حتما بیشتر بهشون توجه کنید .. ...

فدات عزیزم مرسی😊😘😘😘😘

سلام عزیزم خوبین؟!

میخواستم بدونم با لاک مغسول لاغر شدین؟! اصلن استفاده کردین؟!۰

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب