2777
2789
عنوان

دختری که همه چی تمومه برا همه

152 بازدید | 14 پست

دیدین دختری که زرنگه و خانومه و جدی؟

هیچ پسری جرئت نمیکنه سمتش بیاد

متمرکزه رو اهدافش دنبال پیشرفت خودشه

اگرم بیاد فقط برا کار ضروری اونم تو چهارچوب

چیکار میکنن اینا؟؟؟

بعد چرا همه پسرا جذبشون میشن؟

کاریزماتیکن برا همه

چجوری از دغدغه های هم نسلاشون فاصله میگیرن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمی‌دونم ولی فکر کنم خودم چون توی جمع های مسخره شون که فقط در مورد پسرا حرف میزنن نمی‌رم برام مهم نیستن

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)     

اوفففف از این آدما خوشم نمیاد

باهمه مث سگ حرف میزنن فقط وقتی کاری دارن یادت میفتن

تو سرشون بخوره اهدافشون 

لعنتی همکلاسی اومده بهت سلام میده کنارت میشینه چون دیده تنهایی بعد تو میگی سلام و میری توگوشی ک مثلا رو هدفم متمرکزم شده برای دو دیقه هم حرف میزنم ک دلش خوش بشه ولی اینا خیلی چرتن آدم باید  در کنار اهدافش خنده رو و مهربون  باشه اینا عقده ای هستن

بخدا بقیه هم هدف دارن بقیه هم تو فکر پسرا نیستن ولی بعضیا زیادی جوگیر میشن

.

میگی دختره گرم نمی‌گیره با کسی...

اگه میانگین بگیریم نود درصد پسرا یا جذب کسی میشن که زیادی خوشگل و جذابه، یا پولداره و از ظاهرش مشخصه

فقط به ابراز علاقه ده درصدشون میشه اعتماد کرد و تصور کرد که شیفته شخصیت و افکار دخترن

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

اوفففف از این آدما خوشم نمیادباهمه مث سگ حرف میزنن فقط وقتی کاری دارن یادت میفتنتو سرشون بخوره اهداف ...

اره اون جوگیری ک هیییچ

نه من اینایی رو میگم که واقعا همه چی تمومن خوش اخلاق مهربون خنده رو

اره اون جوگیری ک هیییچنه من اینایی رو میگم که واقعا همه چی تمومن خوش اخلاق مهربون خنده رو

بنظرم رفیق خیلی مهمه 

وقتی دوستایی داشته باشی  ک باهات همراه باشن خیلی رو ذهنیت و ثابت قدمیت تاثیر داره

چون هرکی شبیه دوستاش میشه و اطرافیانش

.

نه نه بگید بگید😂مشتااقممم

خب واقعا چهره مهمه چشام ی رنگ خاصی داره براهمین زل نمیزنم تو چشم مردا نگاهمو میدزدم تا نتونن خوب ببینن چشامو    از لحاظ رفتاری با مردا گرم نمیگیرم  سرکار جلوی من شوخی زننده نمیکنن میدونن خوشم نمیاد   نمیزارم اسم کوچیکمو صداکنن همکارای مرد   کاری تر از بقیه ام       باهمه مهربونم و دلسوز  ولی نمیزارم کسی زور بگه بهم    مستقلم و ترسو نیستم  مث همکارای خانوم ناز وعشوه بیخود نمیام       حجابمو دارم   ارایش نمیکنم براهمین میدونن اعتماد بنفس دارم   وخیلی چیزای دیگه