2777
2789
عنوان

تاپیکهای چرت

70 بازدید | 12 پست

بچه ها شما هم همون اندازه ک من فکر می کنم فکر می کنید تاپیک ها جدیدا یه مش چرت و پرت رواج بی بند باری در قالب روشن فکری چمیدونم همچین چیزا شده؟

واگذار شده تاپیک های قبل از من نیست /:

نه.

نی‌نی سایت همیشه همین شکلی بوده

⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

افریننننن فکر کردم فقط من اینجوری فکر میکنم

افراطی گری ها

و جا انداختن یکسری چیز های غلط به اسم روشنفکری و آگاهی 

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

سلام آره متاسفانه 

خیلی تاپیک ها سطحی و پیش افتاده شدند ، افرادی هم نظر میدن گاها بجای دخیل کردن منطق خیلی احساسی و الکی نظر میدن 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

افریننننن فکر کردم فقط من اینجوری فکر میکنمافراطی گری هاو جا انداختن یکسری چیز های غلط به اسم روشنفک ...

من ک سالی یبار حوصلم سر بیاد میام ولی الان اومدم ک حالا یه تابی بخورم تعجب کردم از این همه چرت و پرت

سلام آره متاسفانه خیلی تاپیک ها سطحی و پیش افتاده شدند ، افرادی هم نظر میدن گاها بجای دخیل کردن منطق ...

آره یسری افراد ی نظرهایی میدن ک خودشون تو زندگی خودشون اعمال نمی کنن ولی ب بقیه به صراحت پیشنهاد میدن

من ک سالی یبار حوصلم سر بیاد میام ولی الان اومدم ک حالا یه تابی بخورم تعجب کردم از این همه چرت و پرت

داره سال به سال بدتر میشه سایت

و امیدوارم در حد سایت بمونه

یعنی جامعه هم همینه؟

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

داره سال به سال بدتر میشه سایتو امیدوارم در حد سایت بمونهیعنی جامعه هم همینه؟

آدمای جامعه هم همینان دیگه پس قطعا جامعه هم همینه

آدمای جامعه هم همینان دیگه پس قطعا جامعه هم همینه

انشالله اینا کم سن و سالامونن سرشون به سنگ میخوره ادم میشن