2777
2789
عنوان

تاپیکهای چرت

85 بازدید | 12 پست

بچه ها شما هم همون اندازه ک من فکر می کنم فکر می کنید تاپیک ها جدیدا یه مش چرت و پرت رواج بی بند باری در قالب روشن فکری چمیدونم همچین چیزا شده؟

واگذار شده تاپیک های قبل از من نیست /:

نه.

نی‌نی سایت همیشه همین شکلی بوده

❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌ ۱۴ خرداد ۱۴۰۵... منو در کانال تلگرامی «غار افلاطون» با آیدی cave_plato پیدا کنید.✍️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

افریننننن فکر کردم فقط من اینجوری فکر میکنم

افراطی گری ها

و جا انداختن یکسری چیز های غلط به اسم روشنفکری و آگاهی 

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

بعضی وقتا پشت هم میاد آره

به نام خداوند بخشاینده مهربان/ والعصر/ ان الانسان لفی خسر/ قسم به زمان/ به راستی انسان در زیان بزرگی است. فخر رازى مىگويد: "انسان در دنيا مانند يخ فروشى است كه هر لحظه سرمايه اش آب مىشود و بايد هرچه زودتر آن را بفروشد و گرنه خسارت كرده است." دنيا مانند بازاری است که تمام مردم عمر و توان و استعداد خودشان را در آن عرضه مىكنند و فروش جنس در اين بازار اجبارى است. برندگان واقعی کسانی اند که عمر خود را با خدا معامله میکنند. آنان عمر فانی را باقی میگردانند.

کاش اینجام یه الگوریتمی داشت تاپیکهای مورد علاقه ات رو فقط میدیدی🫠

به نام خداوند بخشاینده مهربان/ والعصر/ ان الانسان لفی خسر/ قسم به زمان/ به راستی انسان در زیان بزرگی است. فخر رازى مىگويد: "انسان در دنيا مانند يخ فروشى است كه هر لحظه سرمايه اش آب مىشود و بايد هرچه زودتر آن را بفروشد و گرنه خسارت كرده است." دنيا مانند بازاری است که تمام مردم عمر و توان و استعداد خودشان را در آن عرضه مىكنند و فروش جنس در اين بازار اجبارى است. برندگان واقعی کسانی اند که عمر خود را با خدا معامله میکنند. آنان عمر فانی را باقی میگردانند.

سلام آره متاسفانه 

خیلی تاپیک ها سطحی و پیش افتاده شدند ، افرادی هم نظر میدن گاها بجای دخیل کردن منطق خیلی احساسی و الکی نظر میدن 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

افریننننن فکر کردم فقط من اینجوری فکر میکنمافراطی گری هاو جا انداختن یکسری چیز های غلط به اسم روشنفک ...

من ک سالی یبار حوصلم سر بیاد میام ولی الان اومدم ک حالا یه تابی بخورم تعجب کردم از این همه چرت و پرت

سلام آره متاسفانه خیلی تاپیک ها سطحی و پیش افتاده شدند ، افرادی هم نظر میدن گاها بجای دخیل کردن منطق ...

آره یسری افراد ی نظرهایی میدن ک خودشون تو زندگی خودشون اعمال نمی کنن ولی ب بقیه به صراحت پیشنهاد میدن

من ک سالی یبار حوصلم سر بیاد میام ولی الان اومدم ک حالا یه تابی بخورم تعجب کردم از این همه چرت و پرت

داره سال به سال بدتر میشه سایت

و امیدوارم در حد سایت بمونه

یعنی جامعه هم همینه؟

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

داره سال به سال بدتر میشه سایتو امیدوارم در حد سایت بمونهیعنی جامعه هم همینه؟

آدمای جامعه هم همینان دیگه پس قطعا جامعه هم همینه

آدمای جامعه هم همینان دیگه پس قطعا جامعه هم همینه

انشالله اینا کم سن و سالامونن سرشون به سنگ میخوره ادم میشن