girlsheytoon مدیر عضویت: 1403/03/30 تعداد پست: 541 عنوان بازیگرا | مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 19 پست از بازی کدوم بازیگر خوشتون میاد؟؟بازیگر مورد علاقتون مرد و زن هردو خودم اشکان خطیبی و هوتن شکیبا و شهاب حسینی و پریناز ایزدیار و نگار خواهریان 1404/05/21 | 21:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
girlsheytoon مدیر استارتر عضویت: 1403/03/30 تعداد پست: 541 ترانه علیدوستی، الناز شاکردوست شهاب حسینی البته من 80 درصد فیلم خارجی میبینم فیلم خارجی خیلی خوبه من حوصله ندارم ببینم حجمشون زیاده
عسل،بانو۶۰۸۰ عضویت: 1402/01/07 تعداد پست: 3378 نه پس ترانه علیدوستی 🤮 من کی گفتم ترانه علیدوستی؟😅ولب ترانه علیدوستی بازیگریش تو شهرزاد عالی بود از ۱۵ سالگی هم بازی میکردهداریوش ارجمند فقط بلده چرت و پرت بگه بازیگریش خوبه ولی خودش نه 🌼اللهم عجل لولیک الفرج🌼
عسل،بانو۶۰۸۰ عضویت: 1402/01/07 تعداد پست: 3378 اره طرفدار آمریکا اسرائیل باشه اونوق از نظر تو خوب میشه هه چه ربطی داره من راجع به بازیگریش حرف میزنم😐😐چقدر امثال تو متوهم هستین!نه چشمش رو روی ظلم به هموطناش ببنده خوبه...اصن تو خوبی شما فقط میرین بهشتوقتی امام زمان اومدن امثال تو رو جمع کردن اون وقت دل من خنک میشه فقط...خودبرتر بین 🌼اللهم عجل لولیک الفرج🌼
masomeh12 عضویت: 1402/06/30 تعداد پست: 6114 چه ربطی داره من راجع به بازیگریش حرف میزنم😐😐چقدر امثال تو متوهم هستین!نه چشمش رو روی ظلم به هموط ... کجا داریوش ارجمند چشمشو بسته کجا بدی ملت و مردمشو گفته کجا
عسل،بانو۶۰۸۰ عضویت: 1402/01/07 تعداد پست: 3378 کجا داریوش ارجمند چشمشو بسته کجا بدی ملت و مردمشو گفته کجا معلومه کدوم طرفی هست دیگهچشماتو باز کن تا ببینیفکر نکن هر کی معترضه طرف اسرائیل و آمریکاست!گور بابای هر دوش....فقط امام زمان!و لاغیررررررر 🌼اللهم عجل لولیک الفرج🌼