2777
2789
عنوان

دندون پزشکم

132 بازدید | 6 پست

من تا الان ۳ جلسه رفتم پیشش یه رفتارایی ازش دیدم احساس کردم شاید از من خوشش اومده نظر شما چیه؟

جلسه اول بعد از زدن بی حسی دستیار گفت برو تو سالن بشین ولی دکتر گفت میتونی همینجا بشینی و بعد از اثر بی حسی دکتر اومد که دندونمو بکشه صندلیو با زدن دکمه تنظیم کرد و دستیار گفت انگار اومدی شهربازی  با شوخی بعد دکتر اون لحظه از من پرسید جسارتا چند سالتونه منم گفتم ۱۹

بعد جلسه دوم وقتی وارد اتاقش شدم دکتر روبه روی در ایستاده بود و با دیدن من ماتش برد و فقط نگاه میکرد منم نگاه کردم جفتمون فقط نگاه میکردیم که آخر اون یکی دکتر گفت کم کم برید کار ایشون یعنی منو انجام بدین دکتر اونجا به خودش اومد و گفت مغزم هنوز ریست نشده و دستی رو صورتش کشید 

بعد موقع جراحی دندونم دستیار آهنگ زد بعد دکتر سریع گفت کمش کنید و آهنگو قطع کردن بعد دکتر راجب یه گروه موسیقی حرف زد که دستیار گفت نمیشناستش بعد از من پرسید گفت شما چی میشناسی؟ منم گفتم نه نمیشناسم

بعد آخرای جراحی یدفعه رفت تو فکر و دستیار گفت چیشده دکتر؟ دکتر دوباره بخیه امو باز کرد و دوباره زد و دستیار تعجب کرد و بعد با لبخندی گفت دکتر داره صدشو برات میزاره 

جلسه سوم وقتی رفتم وقتی رو یونیت نشسته بودم دکتر به دستیار گفت براش ماسک بیاره بعد اون روز دستیار نبود به جاش منشی کارارو انجام میداد و زیاد جای وسایل رو نمیدونست و تا منشی ماسک رو پیدا کنه دکتر اومد کنار صندلی من نشست و زل زده بود به صورتم بدون حرفی یا کاری فقط زل زد بهم تا دستیار بیاد به نگاهش ادامه داد با اینکه من نگاهش نمیکردم و خودمو زدم به اون راه ولی اون مستقیم و بی حرکت زل زده بود بعدش که منشی اومد تازه حرف زد و حرفای ساده میزد و دنبال تائید من بود مثلا میگفت مسواک بزن و دنبال تائید من بود و همش میگفت باشه؟اوکی؟خب ؟ منم چون دستیار دهنمو با وسیله باز نگه داشته بود به خاطر همین نتونستم جوابشو بدم بعد گفت دو تا دندون دیگه ات هم باید جراحی بشه و مستقیم بهم نگاه میکرد با اینکه جلسه قبل وقتی منشی ازش پرسید به دروغ گفت یادم نیست باید عکسشو ببینم که بگه نیاز به جراحی داره یا نه

وقتی کارم تموم شد و بلند شده بودم که برم بازم این حرفارو تکرار میکرد که مسواک بزنم و دو تا دندون دیگه ات هم باید جراحی بشه و بهم نگاه میکرد در حالی که من ایستاده بودم و میخواستم برم و اون سرجاش نشسته بود و بهم نگاه میکرد و حرفاشو تکرار میکرد 

یکم طولانی شد نظرتون چیه؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

درگیری ذهنی داره و فکرش مشغول شما نیست

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401