2789
عنوان

حالم بده😢

282 بازدید | 22 پست

سلام مامانا..خوبین؟من هفته ۱۱ بارداری هستم..زیاد غذا و صبحانه نمیتونم بخورم.امروز صبح از خواب بیدارشدم خیلی احساس ضعف و طپش قلب دارم ب نطرتون طبیعیه؟؟چیکار کنم؟؟خیلی میترسم😢😢😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودتون هم گفتین احتمالا ضعفه گاهی ازافت قندخون ادم تپش قلب میگیره...کسی پیشتون نیست که بتونید برید دکتر

برای حل مشکلم یه صلوات میفرستی???              خدایا خیلی خیلی میترسم ولی  دل خوشم  به این ایه (وافوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد)...خدایافقط توبینایی توشنوایی خودت میدونی توی دلم چی میگذره خدایاکمکم کن..ان شاءالله همه به حاجات شون برسن...(بیاین برای هم دعاکنیم)
حالمم خیلی بده..سرمم کمی گیم میره.نفس نمیتونم بکشم از شدت ضعف انگار..نمیدونم چمه؟؟کسی مثل من شده؟؟

منم همینجوریم همش ضعف میکنم وبدنم میلرزه حالم خیلی بدمیشه به دکترم گفتم میگه طبیعیه

فقط تو اتفاق خوشایندزندگیم بودی امسال   
همیشه ۱۱ یا ۱۲ هست الان نمیدونم.😢😢ینس رفته بالا؟؟؟

نه سرگیجه بیشتر علائم افت فشاره

سبکی سر علامت فشار بالا

فشارتو بگیر احتمالا از فشاره

خدایا جوری هوامو داشته باش که خودمم باورم نشه 🙏
فقط میوه میتونم بخورم.😢😢😢چم شده ینی؟؟

طبیعیه..یکم که بگذره خوب میشی.

برای برگشتن یه عزیز از راه دور...از امام رضا کمک میخوام,میشه هرکی میخونه یه (یا امام رضا) بگه تا مسافرم به زودی و بسلامتی برگرده؟؟

حالا من از صبح سرکارم باز میرم خونه ناهار که دلم نمیخاد بخورم بعد گرسنه هم هستم و عصر دوباره میرم سر کار شب که بر میگردم خونه از ضعف دارم میمیرم ...البته هر روز یه حالی هستم مثلا امروز حالم خوبه ولی بعضی روزا عصبی هستم ....غذا میخورم میوه هم میخورم ولی ته دلم انگار شور میخوره