2777
2789
عنوان

ما بابامون روهم میپیچونیم

353 بازدید | 20 پست

گل پسر تو که چیزی نیستی ☺️

نمیدونم این پسرا چی فکر میکنن با خودشون که میان میگن اینجا نرو اونجا نرو  میرم ببینم میخوای چیکار کنی 😔🙂‍↔️

۶ ماهه دعوا نکردیم فکر کنم قراره یه دعوای مفصل داشته باشیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا رو اره ممکنه بپیچونم

اما پسر رو هرگز

چون پیچوندن یعنی بدون اطلاعش کاری انجام بدی و نخوای بفهمه

اما من میخوام بفهمه ببینم چه غلطی میخواد بکنه

دیوونم😂

تیکر آزمونمه🙂لطفا برای موفقیتم یه صلوات بفرستید❤ دنیای آرزوهام تو چشمای هیز تو نیست😎

کنترل کردن یه شخص دیگه چون پارتنرشی تو مخ ترین و اعصاب خورد کن ترین کار دنیاست 

و کار یه آدم مریضه با احترام 

لطفا اصلا آقا نه به بنده جواب بده نه تو تاپیکام شرکت کنه خیلی ممنون و با احترام تمام

بابا رو اره ممکنه بپیچونماما پسر رو هرگزچون پیچوندن یعنی بدون اطلاعش کاری انجام بدی و نخوای بفهمهاما ...

خوب میکنی بابا 😂

ببین بعد از انجام دادنش بهش بگی و تو طول انجام دادنش گوشیتو خاموش کنی و هرچقدر زنگ میزنه جواب نمیدی واقعا حال میده واقعا فشاری شدنش رو میبینم😂😂

خوب میکنی بابا 😂ببین بعد از انجام دادنش بهش بگی و تو طول انجام دادنش گوشیتو خاموش کنی و هرچقدر زنگ ...

نه من حالا شوخی میکنم

ولی توام اینقد سمی نباش دیگه گناه داره😂🎀

تیکر آزمونمه🙂لطفا برای موفقیتم یه صلوات بفرستید❤ دنیای آرزوهام تو چشمای هیز تو نیست😎

کنترل کردن یه شخص دیگه چون پارتنرشی تو مخ ترین و اعصاب خورد کن ترین کار دنیاست و کار یه آدم مریضه با ...

دقیقا واقعا اعصاب خورد کنه و خب تو یه رابطه تاکسیک اینطوری توهم باید از اون تاکسیک تر باشی😂

احترام میذاری بهش دیگه ولی اونم باید حدود بدونه دیگه

نه والا من کلا نمیگم. فقط به یه نفر میگم که طوریم شد بدونن کجام. من که نمی تونم هر دقه اجازه بگیرم و بگم کجا رفتم. بعدم من انسانم برده نیستم که افسار دست کسی باشه

نه والا من کلا نمیگم. فقط به یه نفر میگم که طوریم شد بدونن کجام. من که نمی تونم هر دقه اجازه بگیرم و ...

درستشم همینه من واقعا خودمم از مامان بابام اجازه نمیگیرم ولی خب این مدلش فرق داره