2777
2789
عنوان

جالبه 😆

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 42 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

درست وقتی بهش فکر نکنی میشه

😔خسته شدم بخدا

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
جالب 😆۳: یک اتفاق جالب در بیمارستانی در امریکا هنگامی که یک زن آمریکایی دوقلو باردار میخواست زا ...

این قشنگ معلومه داداشه از اون داداش غیرتیایه ک خون ابجی رو تو شیشه میکنه😂

صَد سال سَفَر کَردَم. 😍 عاشِک نَشُدَم . 😇 یه باره تَرا دیدم دیوانَه شدم   😢    بی تَرا ساهَتی ✨.  ساهَتی دل نَبی راحَت💫.  نیست منی لونتا 😢لونتا کَندَگِ حاجت.  کَندَگ حاجت ✨❤️ دل تَرا داته داتَه بَندر آزاتا 😢✨ تو بلِه دلبر.  دلبر نَههِ مَنی یاتا😢😪⚡️❤️
این قشنگ معلومه داداشه از اون داداش غیرتیایه ک خون ابجی رو تو شیشه میکنه😂

واااااای😀😂😂😂😁

دست از طلب ندارم تا کام من برآیدیا تن رسد به جانان یا جان ز تن برآید😏😬💪
جالب😆۴: خانم 26 ساله در 9 ماه دو زایمان کرد!   کنار آمدن با یک نوزاد تازه متولد شده س ...

این نمیفهمم ینی طرف باردار بوده باز تو بارداریش باردار میشع؟😐

صَد سال سَفَر کَردَم. 😍 عاشِک نَشُدَم . 😇 یه باره تَرا دیدم دیوانَه شدم   😢    بی تَرا ساهَتی ✨.  ساهَتی دل نَبی راحَت💫.  نیست منی لونتا 😢لونتا کَندَگِ حاجت.  کَندَگ حاجت ✨❤️ دل تَرا داته داتَه بَندر آزاتا 😢✨ تو بلِه دلبر.  دلبر نَههِ مَنی یاتا😢😪⚡️❤️

جالب😆۵:

مادر بیشترین قل‌های زنده مانده در یک زایمان (۸ قلو)

مربوط به زنی آمریکایی است که توانسته در یک نوبت بارداری، هشت قلو به دنیا بیاورد. به دنیا آوردن هشت قلو البته عجیب نیست، کما این که سال 1998 هم زنی هشت قلو به دنیا آورده بود، ولی آنچه نادیا، مادر این هشت کودک را در معرض توجه قرار داد این بود که اولا همه کودکان او سالم به دنیا آمدند و ثانیا او شش کودک هم در خانه داشت این زن مورد انتقادهای زیادی واقع شد پس از این که مشخص شد او برای هشت قلو زاییدن، دست به دامن روش‌های پزشکی هم شده است.

با توجه به اینکه او یک زن بدون شغل و تنها است بزرگ کردن فرزندانش بسیار برای او مشکل ساز بود.

جالبه 😦😮😨۶:

جوانترین مادر دنیا
 در شهر کوچک پیسکو در پرو زنی سرخپوست از کوهپایه های اند با دختری کوچک به بیمارستان مراجعه کرد .شکم کودک  5 ساله به شدت درد میکرد و بر آمده شده بود. مادر دختر اعتقاد داشت که روحی شیطانی به بدن دختر نفوذ کرده ولی دکتر بعد از معاینه دختر با مورد عجیبی رو به رو شد زیرا دریافت که کودک 5 ساله حامله است و 8 ماه از حاملگی او می گذرد وی سپس او را با خود به پایتخت پرو برد و این موضوع را با متخصص های دیگر در میان گذاشت و یک ما بعد لیما در سال 1939 فرزند پسر خود را از طریق سزارین به دنیا اورد و نام دکتری که فرزندش را به دنیا اورد بود برای پسرش برگزید. جرالدوی کوچک همیشه فکر میکرد که مادرش خوهر اوست اما بعد از 10 سالگی متوجه شد که لینا مادرش است.

😳😲