2777
2789
عنوان

جالبه 😆

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 42 پست

جالب 😆۳:

یک اتفاق جالب در بیمارستانی در امریکا
هنگامی که یک زن آمریکایی دوقلو باردار میخواست زایمان کند پزشکان قادر به زایمان نبودند و آنها مجبور به سزارین شدند. ‏هنگامی که با عمل سزارین بچه ها را از شکم مادرشان خارج نمودند مشاهده کردند که این دو قلو در درون شکم مادرشان دستان ‏یکدیگرا محکم گرفته اند . دست دختر در دست برادرش محکم نگه داشته شده است. حتی پس از خارج نمودن این دوقلو از شکم ‏مادرشان باز این دو نوزاد دستان یکدیگر را رها نکردند و در اخر پزشکان به ناچار آنها را خود از هم جدا کردند.‏

دست از طلب ندارم تا کام من برآیدیا تن رسد به جانان یا جان ز تن برآید😏😬💪
شرااااا بهم خبر ندادی تاپیک میزنی😈 دلم برا شوهره خواهروسطیه میسوزه.فیل و فنجونن😂😂😂😂

ببشخید😖😫 خوش اومدی😍

😂😂😂😂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عکس دومی انگار فقط وسطی سه قلو زاییده به اون دو تای دیگه نمیاد😁

طفلک وسطیه😑😐

اینجا هم شانس نیاورد شد سوژه نی نی سایتیا 😂😆

ببشخید😖😫 خوش اومدی😍 😂😂😂😂

میسی😍😍😍

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  
خواهرا چه با مزه بودن. حالا خداکنه بچه اولشون نباشه چون باباشون خیلی اذیت میشه برا سیسمونی گرفتن😭

اونام مگه رسم سیسمونی دارن 🤔

واااای😂😂😂😂😂😂😂😂😂

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  
طفلک وسطیه😑😐 اینجا هم شانس نیاورد شد سوژه نی نی سایتیا 😂😆

😹💃

با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣
ان شاءالله ب زودی تاپیک باردار شدنت رو بزنی😘😙

ممنون عزیزم ☹

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹

شوخی بود😉

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜

جالب😆۴:

خانم 26 ساله در 9 ماه دو زایمان کرد! 
 کنار آمدن با یک نوزاد تازه متولد شده سخت است چه برسد به اینکه در 9 ماه دو نوزاد به دنیا بیاید! پسر و دختر خانم Claire Ormrod مطمئنا در یک کلاس درس می خوانند. آلیس، دختر این خانم 26 ساله در 6 دسامبر 2011 در 25 هفتگی به دنیا آمد. هفت هفته بعد زایمان در یک بارداری مجدد، پسرش گرت در 29 هفتگی به دنیا آمد. این نشان می دهد که خانم اورموند همزمان باردار بوده است.     نکته جالب توجه اینجاست که خانم اورموند با وجود عوارض خطرناک در هر دو بارداری، بچه های سالمی به دنیا آورد.     نوزاد دختر 15 هفته و نوزاد پسر نیز 11 هفته قبل از موعد به دنیا آمد.       خانم Claire Ormrod گفت: هنگامی که متوجه شدم دوباره باردار هستم بسیار شگفت زده شدم و تصمیم گرفتم آن را سقط کنم اما خودم را متقاعد کردم که آن یک نوزاد زودرس است و از موقع سقط کردن آن نیز گذشته است. اکنون بسیار خوشحالم که هر دو آنها هنوز با ما هستند.