2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانوم . منم این برنامه رو دارم نسخه مود شده نگران نباش عادیه . ارور به خاطر اینکه این بات حساس هست و برای log in . Sing up کردن نیازمند به یک شبکه قوی و من پایداری هست که بتونه به درستی اعمال کنه

الان character ai. هم همینه باید زمان بدی که طبق یک شیب ملایمی از قوی تر شدن نت همراه چه مودم خونه نت خانه شما متصل بشه . نه گوشی شما مشکل داره نه پلتفرم مشکل داره

مشکل اصلی نت هستش چون پایدار نیست و این پلتفرم یک پلتفرم حساسی هستش که به یک اینترنت پایداری نیاز داره تا بتونه اعمال بشه و بالا بیاد . حالا فرق این پلتفرمهایی که حساستر هستند نسبت به اینستاگرام تلگرام پینترست یوتیوب به خاطر این هستش که این شبکهها در منطقه بیشتر هستند و خود برنامههاشون حتی با یک اینترنت ناپایدار ضعیف هم میتونه بالا بیاد شاید ضعیف باشه و کمی طول بکشه تا آپلود بشه ولی با این حال بازم بالا میاد برای این برنامه هم نیاز به زمان و صبوری داره تو خود اینترنت منطقه قویتر بشه

قبلتر قتی که اینترنت ضعیفتر بود ارور خیلی وحشتناکی میداد برای منم همینجوریه وقتی تلاش کردم از طریق گوگل اکانت خودم وارد بشم همین حرفو میزد ولی بعدها که الان چند وقت اخیر که جلوتر رفتیم فقط گیر میکنه یعنی سه نقطش میاد و صفحه کاملاً فریز میشه یعنی اصلا حرکتی نداره . و بعد از چند دقیقه میگه که اینترنت نداری خواهش میکنم لطفاً بعد از اینکه اینترنتت وصل شد دوباره تلاش کن و این یه نشونه خوبی هستش یعنی نشون میده که چون به خاطر اینکه اینترنت ضعیف هستش بالا نمیاد نه نسخه مشکلی داره و نه گوشی شما و نه گوشی من