2777
2789
عنوان

خیلی بدین☹☹☹

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 26 پست

میخوای الان عکس از دیشبم بزارم تو ببینی پاک کنم؟😁من آخه عکس لباس  ندارم🤓

با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مانتو شلواااار روسری دمپایی پاره آب گرمیکن خری داریم    عکس چشم کبودم باشه خوبه

بذارشوهرم بیاد کتکم بزنه بعدواست میفرستم

من به تو و احساست جونموبدهکارم پای تو وسط باشه منطق ندارم
میخوای الان عکس از دیشبم بزارم تو ببینی پاک کنم؟😁من آخه عکس لباس  ندارم🤓

آخ جوووووون  

مخلوقات عجیبی هستیم..برای گناهان خودمان وکیل هستیم و برای اشتباه دیگران قاضی..😑😑
آخ جوووووون    

خیلی تاخیر داریااا به خاطر همین به عکسا نمیرسی😉😹

با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣
خیلی تاخیر داریااا به خاطر همین به عکسا نمیرسی😉😹

دم عیده خو دخملی عم ک مث ادامس چسبیده بهم..  

مخلوقات عجیبی هستیم..برای گناهان خودمان وکیل هستیم و برای اشتباه دیگران قاضی..😑😑
دم عیده خو دخملی عم ک مث ادامس چسبیده بهم..    

خدا از این بچه ها هم به منم بده عین آدامس چسبیدم به نی نی سایت😒😅

خدا از این بچه ها هم به منم بده عین آدامس چسبیدم به نی نی سایت😒😅

ایجووون ان شاءالله..

حالا علی الحساب نی نی سایتو ول کن ب چسب ب بابای نینیت مث ادامس ک نی نی زودتر بیاد  

ایجووون ان شاءالله.. حالا علی الحساب نی نی سایتو ول کن ب چسب ب بابای نینیت مث ادامس ک نی نی زودتر ب ...

خیلی چسبیدم خواهر فعلا فایده نکرده🤣دعا کن ۵ ساله از این آدامسا میخوام 😁

خیلی چسبیدم خواهر فعلا فایده نکرده🤣دعا کن ۵ ساله از این آدامسا میخوام 😁

ان شاءالله امسال حتما بهت میچسبه..

مام دعا میکنیم برا شما و بقیه خانومایی ک آدامس میخان  

ان شاءالله ان شاءالله ان شاءالله

هم شما هم بقیه  خبر خوب بارداریتونو بدین بهمون.

ان شاءالله امسال حتما بهت میچسبه.. مام دعا میکنیم برا شما و بقیه خانومایی ک آدامس میخان   &nbs ...

ممنونم عزیزم ان شالله💞😍😘