2777
2789
عنوان

خیلی بدین☹☹☹

229 بازدید | 26 پست

تو هر تاپیکی میرسم عکسو حذف کردین..خو من چیکار کنم دیر میرسم تاپیکای پر بازدید میرم همه دارن درمورد عکس میحرفن من اینجوری ام     تازشم ی جا ک زود میرسم استارتر زیر لفظی میخاد عکسو بذاره مجبورم برم بعدا بیام نگا کنم بعد باز دیر میرسم    خو همون اول عکسو بذارین بعدم‌پاک نکنین خو..اونا ک انلاینن محرمن اونا ک بعدا میان نامحرم    

مخلوقات عجیبی هستیم..برای گناهان خودمان وکیل هستیم و برای اشتباه دیگران قاضی..😑😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😊😊

ی جوری میخندی انگار توعم از همونایی ک عکسو فرتی پاک میکنی  

مخلوقات عجیبی هستیم..برای گناهان خودمان وکیل هستیم و برای اشتباه دیگران قاضی..😑😑
وااای حرف دل منو زدی😣😣😣 مثلا اونا ک زودتر از ما میرسن چه مزیتی دارن عاخه 

ژنشون خوبه  

ی جوری میخندی انگار توعم از همونایی ک عکسو فرتی پاک میکنی    

ن بابا من که عکس نمیزارم اصلا😃

لطفا برای حفظ آبروم و خراب نشدن زندگیم دعا کنید مرسی بوس بوس...و همچنین آرامش زندگیم سلامتی بچه هام و همسرم ..
ن بابا من که عکس نمیزارم اصلا😃

عکس گذاشتی خبرم‌کن  اولین نفر باشم جان من..

عقده شده برام  

عکس گذاشتی خبرم‌کن  اولین نفر باشم جان من.. عقده شده برام    

آخی عزیزم بیا بقلم😀

لطفا برای حفظ آبروم و خراب نشدن زندگیم دعا کنید مرسی بوس بوس...و همچنین آرامش زندگیم سلامتی بچه هام و همسرم ..
حالا چه عکسی میخوای بگو تابفرستیم😄😄😄😄

مانتو شلواااار روسری دمپایی پاره آب گرمیکن خری داریم  عکس چشم کبودم باشه خوبه

من اگه تو عکس بازیا عکس بزارم زودی پاک میکنم😹

با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣