2777
2789

برادرم از من ۳ سال کوچکتره

پدرم و مادرم هر دو در قید حیات هستن

یه واحد اضافه دارن دادن اجاره ۲۰ تومن

۱۸ تومن برادرم برمی‌داره

۲ تومن با زور مادرم ازش گرفته به من میده

من خودم کارمندم ۲۷ سالمه و حقوقم حتی ازین ۱۸ تومن کمتره

خلاصه این دفعه گفتم اگر اینطوریه بعد ۳ سال که برادرم پول رو اینطوری برمی‌داره من میخوام سهم برداریم ۱ من ۲ اون

قیامت شده برادرم وسایل شکسته مادر پدرم با من موافقن اما ازش میترسن

حالا کار به داییم رسیده اومده نصیحت میکنه ول کن ارزش نداره تو بزرگتری گفتم اگر ارزش نداره اون دست بکشه

واقعا نمیدونم چیکار کنم؟شما بودید چیکار میکردید؟

خیلی منظقی و عقلانی نگاه کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دایی م میگه ببین فشار مادرتو

خب چرا برادرم نمیبینه؟

مورد بعد اینبار میخوان ۲۵ بدن اجاره یعنی به من اگر اونطور باشه میرسه حدود ۸ پول زیادی نیست واقعا اما زور داره برادرم اینطوری میکنه در حضور پدرم مادرم حالا

چی بگم خودتم میگی حق با شماست ولی به نظرم راهشاینه قضیه قانونی بشه یعنی پدرت بره 4 دنگ به نام اون کنه 2 دنگ شما اینجوری نمیتونه نده

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
کوتاه نیا به هیچ وجه به هیچ قیمتی کوتاه نیا. دررو میشه در آینده بدترم میکنه

اصلا بحث پول نیستا 

بحث بی ادبی و بی حیاییشه 

اینطوری جلوی پدر مادرم اینطوری میکنه بعد ۱۰۰ سال خدایی ناکرده نباشن قرار چیکار کنه؟

داداشت مجرده?چندسالشه؟شغل نداره؟؟؟تو هم حق داری خب ولی بسپار به خانوادت بهش بگن این مال ماس و شماهردوبچه های ماهستیدوما تصمیم میگیریم ب کی بدیم

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

بنظرم همه به پول احتیاج دارن فرض کن ندارمحقمو بریزم تو جوب؟

وقتی ن زور پدرمادرت ن‌خودت ب برادرت نمیرسه چاره چیه

بزنید بکشیدش تا قشنگ هرچی داره ب تو برسه

ی کم شبیه ب حرفاتون باشید..ن سرطان میگیرید...ن میمیرید...فقط آدم تر ب حساب میاین🗿🌪️⚡

اصلا بحث پول نیستا بحث بی ادبی و بی حیاییشه اینطوری جلوی پدر مادرم اینطوری میکنه بعد ۱۰۰ سال خدایی ن ...

خدااونروز رو نیاره اونجاهم میگه خونه برا منه

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

2790
2778
2791
2779
2792