2777
2789
عنوان

خريد مانتو

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 31 پست
کفشت خیلی قشنگه، مبارکه مانتوتم خوبه😊😊

مرسي عزيزدلم،نميدونم چرا فك ميكنم زشته تو نظرمه برم دوتاشو پس بدم

❤️آدمي گر ايستد بر بام عشق،دستهايش تا خدا هم ميرسد❤️

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ب نظرتون اين كفش بهش مياد؟بخاطر اينكه دوتاش گيپوره گرفتم،شوهرم ميگه كيف مشكي طلايي بگير  خودم نميخوام چكار كنم؟

به نظر من که دیگه هیچی و توی این سمت کرم نکن خیلی تو چشم میشه و از شیک بودنش هم کم میکنه به نظرم روس ...

الان كفش و مانتو تقريبا يه رنج رنگن،شلوار هم مشكي پارچه اي قد ٩٠،فقط تو كيف و روسريم موندم

الان كفش و مانتو تقريبا يه رنج رنگن،شلوار هم مشكي پارچه اي قد ٩٠،فقط تو كيف و روسريم موندم

شلوارتو مشکی نگیر گلم...........یه رنگ تو مایه های شیر کاکایویی و روسری ساده بژ تیره و کیف هم یه کیف دستی یا به اصطلاح کتی بژ  یا شیر کاکایویویی

کیف و روسری و یا یه رنگ ضد بگیر مثل زرشکی قهوه ای یا مشکی بگیر که توش همرنگ مانتو و کفشت ست داشته باشه با رنگ ضد لاکچری میشه و با مشکی طلایی دلنشین تر حالا ببین سلیقه ات چیه ولی تعریف از خود نباشه تو فامیل همه واسه ست کردن از من نظر میگیرد چون یه رنگی و که هیچکس فکر نمیکنه با اون لباس خوب باشه من ست میکنم یه جوری و همه کلی تعریف میکنن تو هم از خرید مانتو وکفش معلوم شیک پوشی گلم

کیف و روسری و یا یه رنگ ضد بگیر مثل زرشکی قهوه ای یا مشکی بگیر که توش همرنگ مانتو و کفشت ست داشته با ...

شوهرم ميگه كيفتو دستي مشكي طلايي بگير خودم ميگم حتما بايد با كفش ست باشه نميدونم چكار كنم ديگه،ممنون عزيزم