2777
2789
عنوان

چیکار کنم

64 بازدید | 3 پست

۷-۸ماهع با اکسم کات کردم و اصلا ۴-۵ماه اول برام مهم نبود نه اینکه با کسی برم تو رابطه نه تنهام‌بودم اتفاقا ولی مهمم نبود برام از بعد عید دارم روانی میشم اگر ببینیدم میگی چقدر نابود شدی و فلان فکر کنید چند شب پیش جمع دخترونه بودیم و داشتیم الکل مصرف میکردیم برای اولین بار جلوی کسایی که زیاد صمیمی نبودم یهو گریه ام گرفتو گفتم دخترا من دیگه حالم خوب نیست سیگار میکسم و الکل مصرف میکنم و دخترا از این ریکت من برگاشون ریخته بود چون سگ مست نیستم و اختیار مغزمو همیشه دارم 

ولی الان برای اکسمم شرایطم مهم نیست چون اون اوایل سعی داشت درست کنه و هر دفه من ی جوری ریدم بهش اخه فکر‌کن بعد۵ماه کات کردن و کلی مشکلات گفت من میدونستم چجوری برت گردونم تو نزاشتی منم بخاطر اینکه این خیلی راحت منو ولکرد هر دفه زنگ زد قهوه ایش کردم ولی نمیدونم چرا الان سرش روانی شدم حتی ت_اروت گرفتم گفت طلسم سردی گرفتن براتون ولی در اینده باهم خوشبخت نمیشید و طلاق دارید و اینا باطل نکردم ولی نمیدونم چرا روانی شدم سرش

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.