سلام خانماروزتون بخیراول یه شرح حال ازخودم مینویسم بعدخواهشاراهنماییم کنین من باردارم والان توهفته دوازدهمم البته باردارنمیشدم به لطف خداوبادارووآمپول باردارشدم تحت نظریه دکترخوب ولی تویه شهردیگه وقتی باردارشدم بهم تادوماهگی آمپول پروژسترون بهم دادشبی دوتامیزدم گفت دیگه بچه تورحمته دیگه لازم نیست این راه طولانی روبیایی پیش من یه نامه بهم دادگفت توشهرخودتون تحت کنترل یه متخصص باش منم همین کاروکردم وقتی آمپولام تموم شدبه دکترخودم زنگ زدم گفتم تموم شده والان توهفته هشتمم سونوهم مشکلی نداشت گفت دیگه لازم نیست بزنی منم نزدم دوسه روزبعدش بااون نامه رفتم پیش یه متخصص توشهرخودم وشرحی ازحال خودمم راواسش گفتم وگفتم که الان آمپولم نمیزنم دکترم گفته دیگه نزن ولی ایشون واسم شیاف پروژسترون خارجیشونوشت گفت۱۲ساعت یکی بزارولی ازوقتی میزارم وای چشتون روزبدنبینه خارش داره منومیکشه مقعدیم میزارم چون خودش گفت ولی هم مقعدهم واژنم یعنی اطرافش اینقدرخاروندم همش زخم شده شمابگیدچکارکنم دارم میمیرم البته به دکتراصلی خودم زنگ زدم گفت شیاف نمیخوادنزارموندم چکارکنم ببخشیدیه تومارواستون نوشتم شمابگیدچکارکنم.مرسی ازهمتون
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
مطمئنی عفونت نداری و به شیاف ربط داره؟ به همین دکتری که شیاف داده زنگ بزن بگو اینجوری شدم ببین چی م ...
آخه عفونتوازاول بارداری داشتم ولی نه خارش نه سوزش داشتم ورنگشم مثل آب روشن وبعضی وقتام شیری بوددکترگفت چیزی نیست طبیعیه ولی الان بااین خارش عفونتم خیلی کمترم شده نسبت به اوایل
عزیزم این چیزا تخصصیه به خصوص که باردار هستی. من واقعا میترسم چیزی بنویسم برات ضرر داشته باشه. حتما با (چند تا) دکتر مشورت کن نه یکی. مراقب خودت و نی نی خوشکلت باش گلم. نگران هم نباش حل میشه. من خودم مشکل خارش داشتم برام دکتر قرص نوشت 14 تا خوردم خوب شد. ولی شما شرایطت خاصه حتما با متخصص مشورت کن
آنکه بر در می کوبد شباهنگام، به کشتن چراغ آمده است ... نور را در پستوی خانه نهان باید کرد ... دهانت را می بویند مبادا گفته باشی دوستت دارم، دلت را می پویند مبادا شعله ای در آن نهان باشد ... روزگار غریبی است نازنین ... نور را در پستوی خانه نهان باید کرد، عشق را در پستوی خانه نهان باید کرد ...آنک قصابانند بر گذرگاهان مستقر با کُنده و ساطوری خون آلود، و تبسم را بر لبها جراحی می کنند، و ترانه را بر دهان ...کباب قناری بر آتش سوسن و یاس ... شوق را در پستوی خانه نهان باید کرد ...ابلیس پیروز مست سور عزای ما را بر سفره نشسته است ...خدای را در پستوی خانه نهان باید کرد ...خدای را در پستوی خانه نهان باید کرد