2777
2789
عنوان

خیانت به نامزد

173 بازدید | 11 پست

حالم خیلی بده 

پشیموونم 

نامزدم همیشه بد رفتاری میکنه و بی توجهه تا زنگ بزنم زنگ نمزنه بد دهنه جلو خانوادش باهم بد حرف میزنه 

سیگار میکشه الکل میخوره با رفیقاش

من تو اوج تنهایی صمیم اشتباهی گرفتم تو گروها با یکی اشنا شدم 

یعد چند روز ازم عکس خواست فرستادم 

بعد یه هفته بلاک و پاکش کردم (پشمون شدم)

نامزدم دیشب گوشیمو چک کردم همجاهاشو نمدونم چجوری پیدا کرد کلی بهم فحش داد و میگفت حالم ازت بهم میخوره به بابات میگم کمرشو میشکونم با این کارت 

تا الان دارم التماس میکنم منو ببخشه پشمونم دوسش دارم گفته نمیگه خانوادم امروز میرن مسافرت گفته باهاشون میری وگرنه زنگ میزنم بابات تو راه برش میگردونم 

میگه نمی‌خوام چند روز اینجا ها ببینمت گوشیمم دستشه 

الان با گوشی مامانمم

چیکار کنم دلم براش تنگه با اون همه بدی هاش نمیخوام بره 

انقد استرس و گریه ناراحتی کشیدم

معدم سرم دستم درد میکنه واقعا پشیمونم 

دلم میخواد فرصتی پیش بیاد خودمو بکشم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😑گوشیت دستشه

زن بودن گاهی هم‌ز‌مان خواستن و نخواستن است. در من زنی هست که رویای صبح‌دم چشم‌گشودن به روی لبخند تو را دارد، در من زنی هست که در تمنای گریز از هر بایدی است، بایدِ چشم‌گشودن حتا. میان این دو زن، تو تکه‌تکه خواهی شد، طاقت نخواهی آورد، خشمت سرانجام، تنها نصیب من است و من تاب تنها شدن از تو را ندارم. پس بگذار از ابتدا نباشی.

اسی جدا شو

زن بودن گاهی هم‌ز‌مان خواستن و نخواستن است. در من زنی هست که رویای صبح‌دم چشم‌گشودن به روی لبخند تو را دارد، در من زنی هست که در تمنای گریز از هر بایدی است، بایدِ چشم‌گشودن حتا. میان این دو زن، تو تکه‌تکه خواهی شد، طاقت نخواهی آورد، خشمت سرانجام، تنها نصیب من است و من تاب تنها شدن از تو را ندارم. پس بگذار از ابتدا نباشی.

این چه حرفیهخیانت توجیه نداره

میدونم عزیزم منم بامردی که بداخلاق ۱۳سال زندگی میکنم بعضی وقتا ب خیانت کردن فکر میکنم ولی بخاطر آبرو و ترس از عذاب وجدان کاری نکردم. ولی نمیدونی چه عذابی میدن که آدم رو

میدونم عزیزم منم بامردی که بداخلاق ۱۳سال زندگی میکنم بعضی وقتا ب خیانت کردن فکر میکنم ولی بخاطر آبرو ...

من خودمم تو همین وضعم . به قول شما فکرشم کردم. ولی فکر تا عمل خیلی فاصله داره. بالاخره شیطون گول میزنه آدمو.  باید جلوش واستاد 

من خودمم تو همین وضعم . به قول شما فکرشم کردم. ولی فکر تا عمل خیلی فاصله داره. بالاخره شیطون گول میز ...

من که عمرن این کار کنم چون واقعا زندگیمو با همه سختی هاش  دوس دارم. و هیج مردی ارزش این نداره که زندگیم از دست بدم

من با نامزدم ده سال اختلاف سنی دارم

عزیزم بنظرم شما دیگه جدا شو. چون وقتی تونستی یک بار خیانت کنی و بازم میکنی معلوم نیست چند سال دیگه چون نامزدتم از الان انقدر بداخلاق زیر سقف برید بدترم میشه که خوبم نمیشه