2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام.عزیزم.هرکسی ممکن گاهی وقتها افسرده بشه.درحدی که فکر خودکشی بیاد مغزش.ولی خودکشی هم فایده ای نداره.چون فقط بدنت زجر می کشه.بعد هم فراموش می شی.به جان دخترهام منم از خدا بارها مرگ خواستم .ولی نداد.باید تحمل کنیم.وگرنه یه چیز بدتر رو باید تحمل کنیم.هرکسی بهت ظلم کرده مطمین باش خیر نمی بینه.من دیدم که می گم.پدر شوهر سابقم پول دخترمو خورد.تصادف کرد ولگنش شکست وبا شکنجه از دنیا رفت .

فکر بکر

سلام.عزیزم.هرکسی ممکن گاهی وقتها افسرده بشه.درحدی که فکر خودکشی بیاد مغزش.ولی خودکشی هم فایده ای ندا ...

میدونم چی میگی ولی من واقعا خسته ام علاوه بر اون خیلی دل نازکم زود ناراحت میشم ساعت ها گریه میکنم

ختم قران انجام میدم کسی خواست درخواست بده بخاطر مشکلات مالی

میدونم چی میگی ولی من واقعا خسته ام علاوه بر اون خیلی دل نازکم زود ناراحت میشم ساعت ها گریه میکنم

منم مثل توام.خسته.بازعزیزم توسنت کمه .من ۴۷ سالمه مثل مادرتم‌.پس به خودت روحیه بده.من نمی تونم ازصفر شروع کنم ولی تو می تونی.من به دخترم روحیه می دم.دخترم ۱۷ ساله ش .درسش خوبه ولی افکار خودکشی میاد سراغش .چون اولا وضعیت مالی ما خوب نیست.دوما پدر نداره.ولی با این حال بهش روحیه می دم می گم توبرو دانشگاه اگه هم نشد یه کم صبر کن کار برات پیدا می کنم مثلا ارایشگری .اگه هم نشد ممکن خواستگار برات بیاد

فکر بکر

منم مثل توام.خسته.بازعزیزم توسنت کمه .من ۴۷ سالمه مثل مادرتم‌.پس به خودت روحیه بده.من نمی تونم ازصفر ...

مممنونم عزیزم 

خدا حفظ کنه دخترتونو انشالله موفق باشید بهترین ها نصیبتون بشه

ختم قران انجام میدم کسی خواست درخواست بده بخاطر مشکلات مالی

مممنونم عزیزم خدا حفظ کنه دخترتونو انشالله موفق باشید بهترین ها نصیبتون بشه

زنده باشی.عزیزم.فقط بدون توتنهانیستی که افکار بد سراغت میاد.انشاءالله خدا برات گشایش ایجاد کنه💝💝💝

فکر بکر