2777
2789
عنوان

چله سوره مزمل

87 بازدید | 9 پست

سلام دوستان عزیز،چله سوره مزمل و دعای فرج)اللهم کن لولیک الفرج...) رو هدیه به صاحب الزمان به نیت حاجت روایی عزیزان شرکت کننده داریم ،۱۵ نفر واسه شروع چله کم داریم هر کس حاجتی داره میتونه شرکت کنه ،لینک گروه ایتا توی تاپیک های پایین تر هست.

دوستان شرکت توی چله دسته جمعی خیلی به زندگیتون برکت میده ،همچنین باعث آرامش روحی میشه ،به ذهن و جسمتون برای انجام کارها نظم میده ، یه یاعلی بگید و شرکت کنید انشالله به مراد دلتون برسید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جفتش؟هم سوره مزمل و دعای فرج؟ی سوال داشتم من ناخن دارم و میگن غسل و...نمیشه گرفت میتونم تو این چله ه ...

سلام عزیزم،هر دوش ،اره میتونی بخونی ،فقط چون غسل نداری سوره هایی که سجده واجب دارن رو نمیتونی بخونی

تا چهل نفرمون تکمیل بشه

استارتر جان من هستم .باید چه کنم؟

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

حاجت روا عزیزم توی گروه ایتا عضو شو توی تاپیک چله صلوات لینک گروه هست ،اونجا اسمتو وارد لیست میکنم و ...

عضو شدم 🌹

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز