2777
2789
عنوان

شوهر من مذهبی

199 بازدید | 9 پست

من قبل ازدواجم به اجبار مامان بابام چادری بودم وقتی ازدواج کردم بعد ۶سال درآوردمش ناراحت شد اخم کرد ولی چیزی نگفت بعد کم کم نسبتا موهارو دادم بیرون خیلی بدش اومد بازم چیزی نگفت من مثل این همه زن که کت شومیز کوتاه میپوشن بالای باسن خریدم پوشیدم گفت اگه بپوشی رامون جدا میشه همونطور که قبلا هم رامونو جدا کردی چون اخلاقش خوبه دوس دارم باحجاب شم چادر نه ولی با حجاب اره ی لحظه هم میگم واسه خودم بی حجاب باشم کلا دو دلم خوب چه عیبی داره منم آزاد باشم کاش ی شوهر هم عقیده خودم داشتم ولی شوهرمم خیلی دوس دارم

❤️

با اینکارات علاوه بر اینکه شوهرت رو از دست میدی

عزت و ابرو ات هم پیش خدات میره

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موندم چرا قبل ازدواج در این رابطه باهم صحبت نمیکنید 

واقعا موندم 

اینجا همه فکر میکنن هرچه خودشون میگن درسته و اشتباهی به تفکراتشون وارد نیست هرکی هم مخالفه انسان نیست ، با عرض تاسف باید بگم اگر جزو همین دسته اید شماهم یک دیکتاتور درون دارید . هیچکس به اندازه ی کسی که معتقد است حقیقت مطلق در دستان اوست، خطرناک نیست؛ چنین کسی حاضر است برای آن حقیقت، خون بریزد.[عصیان فرشتگان؛آناتول فرانس]

میدونی عقیده ما دوتا یه کمی باهم فرق داره ولی هر دوتامون خدارو دوس داریم اینو میدونم 

با وجود همه دعوا ها و صحبتا خدا دوس نداره بیرون که میریم مارو به هر چشمی ببینن برا همین حجاب رو قرار داده شوهرم که دوس داری چادر نپوش ولی حجابو داشته باش عزیزم چه اشکال داره

ترسناکترین گم کردن، گم کردن خودته... من خودمو گم کردم دعا کنید بتونم پیداش کنم

بنظرم یکمی دیر به فکر این تفاوت ها افتادی آخه بعد شش سال متاهلی میخوایی این انقلاب کنی 

اگه از قبل در مورد پوشش تون توضیح می‌دادی که من به اجبار چادری شدم خیلی بهتر بود 

الان هم اینجا تاپیک زدن هیچ کمکی نمیکنه بشین درست حسابی با همسرت حرف بزن ببین معیار های پوشش از نظر همسرت چیه و چقدر با شما متفاوت...

تفاهم یعنی درک تفاوت ها و وقتی میگن با همسرت تفاهم داری منظور شباهت نیست منظور اینکه با تفاوت ها چطور کنار میایی

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

بنظرم یکمی دیر به فکر این تفاوت ها افتادی آخه بعد شش سال متاهلی میخوایی این انقلاب کنی اگه از قبل در ...

من ۱۱ ساله ازدواج کردم میگم بعد ۶سال زندگی چادر دراوردم

❤️

کاشکی همون قبل از ازدواج به همسرتون گفته بودین که حجابتون به اجبار خانوادتونه تا ایشون با یک زن مذهبی مثله خودش ازدواج کنه نه ایکنع ایشون بخاد شمارو محدود کنه و دلخوری پیش بیاد 

فمنیست بهشدت افراطی ✌️👾