2777
2789
عنوان

نه نتی ن برقی ن ابی ن غذایی

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 32 پست

برای من تحمل دود و صدای ژنراتور برق همسایه از همه اینا سختتره به بهونه آلودگی نیروگاه نساختن بعد به مردم میگن ژنراتور بخرید 😶‍🌫️😐

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی تو گرما نشستیم خودمونو باد میزنیم منتظریم برق بیاد پاشیم به زندگی برسیم. هوا هم انقدر آلوده اس ...

منم تازه کار هال و اتاق ها تموم شده جارو و طی نشستم رو مبل کولر و روشن کردم تازه حس خوبی داره تمیزی و خنکی با هم😅برق مون ساعت ۱۱ اومد 

به شما برق فشار قوی هم وصل کنن درس نمیخونی الکی برق رو بهونه نکن😂  دانشمندان قدیمی که پیل میسوزوندن و بزرگترین کشفیات و اختراعات رو میکردن حتما اهل مریخ بودن 😂😂 

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود لطفا ارسال نکنید.

عه فکر میکردم فقط نت ما قطع میشه باز خوبه تو میتونی بیای سایت مال ما کلا انتن میپره

واسه ما هم همزمان با قطعی برق نت قطع میشه آبم کم فشاره 

فقط گاز داریم اونم دوسه ماه دیگه هوا که سرد بشه قطعش میکنن😂

گوه خوردن با هفت جدشون 😂

منتظر باش الان پیداشون میشه 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من تا الان دوبار گرما زده شدم دوهفته طول کشید سردردم فره حالت تهوع از شدت گرما چون بدنم خود ایمنی دستام انگشتام تاول میزنه با این وضعیت مگ میشه کنکور خوند...

همه چی آرومه

ما چقدر خوشبختیم

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

تقصیر اونیه که گفت زیر بار ساخت نیروگاه برق نمیریم شما برو سرچ کن ببین کی گفته چه سالی و چه شرایط اقتصادی اون موقع بوده

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

به شما برق فشار قوی هم وصل کنن درس نمیخونی الکی برق رو بهونه نکن😂 دانشمندان قدیمی که پیل میسوزوندن ...

ن خانوم من ی مشکل حالانمیگم ب گرما حساسم تاول زدم همه جام میسوزه یادتون باشه کسیو قضاوت نکنید وقتی با دستای تاولی نمیتونی برچیزی دست بزنی متوجه میشی یعنی چی