2777
2789
عنوان

پزشک عوضی

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 39 پست
ن من هیچ دلسوزی برای این قشر خودخواه و پول پرست ندارمشرایط همه سخته مگه کارمند ک داره ماهی ۱۵ تومن ح ...

خببب زحمت کشیدن

یه پزشک ۱۰،۱۵ سال فقط دانشگاه درس خونده، میخوای عمل سنگینی که واسه یادگرفتنش ۱۵سال خونده رو بیاد ۳،۴ تومن ازت بگیره؟🫤🫤ببین نمیگم کارشون درسته ها. ولی شماها باید برین یقه بیمارستان لاشخور رو بگیرین 

کاربری دست دوتا دخترعموی ۱۸ و ۲۱ ساله

توجیه درستی نبودچرا جراح باید پول رو از مریضی که توی مخمصه ست بگیرهبالاخره که بیمارستان پولو میدنو ا ...

بعد سه سال میگم هنوز نداده.

کی میخواد بده؟

با این تورم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خببب زحمت کشیدنیه پزشک ۱۰،۱۵ سال فقط دانشگاه درس خونده، میخوای عمل سنگینی که واسه یادگرفتنش ۱۵سال خو ...

همه زحمت میکشن تو جامعه

هر کس ب ی نحوی

اون ۳ ۴ تومن هم ک شما میگید برای یک عمل نیم ساعته که روزی چندین عمل هم دارن مبلغ کمی نیست

ضمن اینکه خیلی از مردم دیگه دارن با حقوق ۱۱ تومن یعنی پول دو تا عمل یک پزشک زندگی میکنن

همه زحمت میکشن تو جامعههر کس ب ی نحویاون ۳ ۴ تومن هم ک شما میگید برای یک عمل نیم ساعته که روزی چندین ...

....من حرفی ندارم دیگه

خیلی مقاومت میکنین در فهم قضایا

اونی که کارمنده و به قول شما ۱۱تومن حقوقشه توی عمرش ۱۵ روز مداوم درس خونده؟؟؟

کنکور رو فاکتور بگیرم، یه جراح تا ۳۵،۴۰ سالگیش داشته درس میخونده و زحمت میکشیده

من که مادرم زیر میزی نمیگیره

ولی بخواد هم بگیره حقشه زحمت کشیده کسی هم حق توهین نداره. وقتی بیمارستان نمیده خب چیکار کنه. بماند وجدانش اجازه نمیده

بعد سه سال میگم هنوز نداده.کی میخواد بده؟با این تورم؟

بیمار گرفتار!!!!!!

خب راهش این نیست

اونم با این مبالغ زیادی که میگیرن

شک نکنید حتی یک ریال ازش اگر به ناچار!!!! پرداخت بشه حلال نیست و قطعا به خوشی خرج نمیشه

چون از یه آدم درمونده و تحت فشار بالاجبار گرفته شده

من که مادرم زیر میزی نمیگیرهولی بخواد هم بگیره حقشه زحمت کشیده کسی هم حق توهین نداره. وقتی بیمارستان ...

این حق مادرتون رو کی تعیین کرده؟

کی گفته حقشه بگیره؟

این حق مادرتون رو کی تعیین کرده؟کی گفته حقشه بگیره؟

چون زحمت کشیده به اینجا رسیده و زحمت هم میکشه همچنان. چیزی که خیلیا نمیتونن یه روز هم انجامش بدن