2777
2789
عنوان

پزشک عوضی

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 39 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۵۰ میلیون از مریض میگیرن در حالیکه خودشون ۳۰۰ تومن درامد‌دارن و اصلا براشدن اهمیتی نداره

بله واقعا چقدر بی رحمن نمیدونن اون پنجاه تومن رو بعضی ها زندگیشون باید بدن واقعا وجدان هم خوب چیزیه دلم میسوزه به حال مریض ها همیشه دعاهام و ورد زبونم اینه خدایا به همه ی ادم ها سلامتی بده و هرکس در بستر بیماریه بهبودی کاملش زودتر 

الهی امین🙏💚🌸

نمیشه بهشون زیاد خرده گرفت

بیمارستان پول جراحارو نمیده

رو میارن به این چیزا

به بیمارستانای دزد خرده بگیرین که سه ساله پول و هزینه عمل جراح رو ندادن. جراح بیچارم مجبوره ادامه بده باهاشون همکاری کنه که پولاو هزینه های قبلیش پایمال نشه

کاربری دست دوتا دخترعموی ۱۸ و ۲۱ ساله

نمیشه بهشون زیاد خرده گرفتبیمارستان پول جراحارو نمیدهرو میارن به این چیزابه بیمارستانای دزد خرده بگی ...

ن من هیچ دلسوزی برای این قشر خودخواه و پول پرست ندارم

شرایط همه سخته 

مگه کارمند ک داره ماهی ۱۵ تومن حقوق میگیره چ گناهی کرده که بیاد حقوق چن ماهشو دو دستی تقدیم خودپرستی ی دکتز کنه؟

اگرم مشکل مالی داره ۳ تومن ۴ تومن چخبره ۵۰ تومن از طرف داره کش میره با این کارش

نمیشه بهشون زیاد خرده گرفتبیمارستان پول جراحارو نمیدهرو میارن به این چیزابه بیمارستانای دزد خرده بگی ...

توجیه درستی نبود

چرا جراح باید پول رو از مریضی که توی مخمصه ست بگیره

بالاخره که بیمارستان پولو میدن

و اینکه اینا قرارداد دارن

ماشاءالله از همین ویزیت مطب کلی درامدشونه 

عزیزم حرص و طمع و آز علت این رفتاره

زیاده خواه هستن