2777
2789
عنوان

فاخته

| مشاهده متن کامل بحث + 1396 بازدید | 62 پست
آخه برگش نتی بود     فایل دانلود شده بود با عکسی که باا گوشی میگیری فرق داره

همیشه میگفت میشه نامه های دادگاه و ... رو توی سایتش ببینی،دقیق حرفشو یادم نیست اما همچین چیزی بود.

میگفت کد رهگیری و رمز عبور و ...داره میشه تو نت ببینی.خدا میدونه،من که از اینجور چیزا سردرنمیارم.

هنوز نمیتونم باور کنم دروغ گفته باشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه اهمیتی داره دروغ باشه یا راست؟

چه تاثیری به حال ادمای واقعی داره؟

حتی اگه دروغ هم باشه میتونید پیش خودتون فکر کنید یه قصه خوندید و چشم و گوشتونو باز کنید 

حتی اگه سر کاری هم باشه بالاخره ممکنه تو واقعیتم اتفاق بیفته شما بخونید و بگذرید. اگه درس به درد بخوری توش داشت یاد بگیرید

واسه چی این همه اعصاب خودتونو خرد میکنید؟

اونایی که به شهدا اعتقاد دارید : واسه حاجت منم دعا کنید و صلوات بدین.ممنون
همیشه میگفت میشه نامه های دادگاه و ... رو میشه توی سایتش ببینی،دقیق حرفشو یادم نیست اما همچین چیزی ب ...

این مورد درسته.الان دیگه نامه ها و جوابیه دادگاه و احضاریه و .... نتی شده.میری دادگاه یه کد بهت میدن و باید از اون طریق پیگیری کنی.البته شاید برا همه جا هنوز اجرا نشده باشه.چون دوستم کافی نت داره اینا رو میدونم

میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟                روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!   میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!  روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!!                 شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"
قربونت عزيز دل. 

فاخته همون بود كه شوهرش زن دوم گرفته بود؟؟؟ 

نامه هاي دادگاه الكترونيكي شده نام كاربري و كد رهگيري برات پيامك ميشه ميري ميبيني

اينو ميدونم چون پدرشوهرم پرونده دادگاه داره

ولي بقيه جريان فاخته رو نميدونم يه توضيح ميدي يا لينك ميذاري؟؟؟

همیشه میگفت میشه نامه های دادگاه و ... رو توی سایتش ببینی،دقیق حرفشو یادم نیست اما همچین چیزی بود. ...

آره الان دیگه دادگستری قبل از اعلام حکم تو سایت میزاره همه اتفاقات پرونده رو . به ترتیب . مثلن شماره پرونده میشه رمز ورود پسورد هم شماره ملی. ی ههمچین چیزایی دقیق یادم نیست

برای داداش منم شکایت کرده بود دادگاه ایمیل میزد براش😐

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)