2777
2789
عنوان

افترشیووو

137 بازدید | 9 پست

عه آقا من رفتم داروخونه آرزو میخاستم نداشت سیاره هم نداشت گفت سیگل دارم و خوبه و اینا

دیگه حوصله نداشتم گرفتم 

ازشم پرسیدم مخصوص بانوانه گفت لسپرته

الان دیدم روش نوشته آقایان 

چ کنم طوری نیس بزنم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااای🤣🤣🤣آرزو و سیاره چیهمنظورم آرکو و سینره بود

😂😂😂😂👍👍

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

چت جی پی تی: 

خیر، اشکالی ندارد بانوان از افتر شیو آقایان استفاده کنند. به طور کلی، تفاوت اصلی بین افتر شیو مردانه و زنانه در ترکیبات و رایحه آنهاست، اما هر دو محصول برای تسکین و مراقبت از پوست پس از اصلاح طراحی شده‌اند. اگر خانمی به رایحه یا ترکیبات خاصی از افتر شیو مردانه علاقه دارد، می‌تواند از آن استفاده کند.

🕊-«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»-                     ‌       ‌صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است...🌿🫧