2777
2789
عنوان

خوانووما نمیدونم چجوریه!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم گفتم گفت باشه....بهم نامه هم داد برا بیمارستان فوبیای شدید زایمان طبیعی دارم ...اما میترسم اخه م ...

برا چی قبول نکنن من و تو بیمارستا اقبال خودش جراحی میکنه نامه ی اورژانسی سزارینم داده 

برا چی قبول نکنن من و تو بیمارستا اقبال خودش جراحی میکنه نامه ی اورژانسی سزارینم داده 

اونروز بچه ها تاپیک زده بودن که اره ما نامه از روانپزشکم داشتیم که میترسیم اما بیمارستان گفته خب که چی همه میترسن...نذاشتن سز شن

دخترم عشق منو بابایی👪
اونروز بچه ها تاپیک زده بودن که اره ما نامه از روانپزشکم داشتیم که میترسیم اما بیمارستان گفته خب که ...

دکترت خودش عمل نمیکنه ؟ برو همون بیمارستانی ک خودش هست جاریمم سزارین کرده بودن والبته بیمارستان خصوصیا سزارین میکنن

دکترت خودش عمل نمیکنه ؟ برو همون بیمارستانی ک خودش هست جاریمم سزارین کرده بودن والبته بیمارستان خصوص ...

چرا خودش عمل میکنه خصوصیم میشینه ...اخه تو تاپیکه هم اون روز خانومه میگفت اتفاقا رفته خصوصی و نذاشتن😣😣لینکشو اگه پیدا کنم برات میزارم

دخترم عشق منو بابایی👪
تورو خدا واسم دعا کن برا منم سز کنن خیلی میترسم قبول نکنن...

چشم انشالله ک سزارین میشی از شانس بدم پریروز مامان دکترم فوت شده دکترم رفته رشت منم میترسم از دیروز هم دلم ی جوریه همش فشار میاد بهش درد میکنه