2777
2789
عنوان

ده سال دیگه کجایی❓️

177 بازدید | 15 پست

قراره ده سال دیگه کجای کار باشی؟

به کجا رسیده باشی؟

خودت‌و ۱۰ سال دیگه تصور کن و بگو بهم ✨️

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🎓از دغدغه‌های زنان می‌نویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتاب‌های خوب معرفی می‌کنم📚این‌جا سایت عجایب‌المخلوقاته، از وقت گذروندن این‌جا لذت می‌برم👧🏻اغلبِ مطالبی که می‌نویسم نظر و عقیده‌ی شخصیم هستن✒️

احساس میکنم از غصه فشار زندگی سکته میکنم یکی دوسال دیگه

بانویی از تبار لر هستم🤍الهی یه روزی ببینم اون ظالم تقاص پس داده🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 برای آرامش و خوب شدن روحیه بچم یه صلوات میفرستین؟ 💞

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نمیدونم زندگی غیر قابل پیش بینی تر از این حرفاس

مثل پارسال که جایگاه الانمو نمیدونستم

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|

احتمالا زیر خاک

نگو لطفا اینو

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

جسمم سینه قبرستون و روحمم حتما جهنم به دو سه سال دیگه هم امیدی نیست تا چه برسه ده سال دیگه

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

احتمالا زیر خاک

درسته که زندگی از هیچ قاعده و قانونی پیروی نمی‌کنه اما اگر زیرِ ۹۰ سالته، آمار و ارقام می‌گه تا ۱۰ سال آینده زنده‌ای و نفس می‌کشی... 

پس حتا اگر هدفی نمی‌خوای داشته باشی (چون هدف داشتن لزومن چیزِ خیلی wow ای نیست.)، سعی کن رها، رها، رها و رقصان، آزاد بگذرونی. 

نباید سخت گرفت 

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🎓از دغدغه‌های زنان می‌نویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتاب‌های خوب معرفی می‌کنم📚این‌جا سایت عجایب‌المخلوقاته، از وقت گذروندن این‌جا لذت می‌برم👧🏻اغلبِ مطالبی که می‌نویسم نظر و عقیده‌ی شخصیم هستن✒️

نمیدونم زندگی غیر قابل پیش بینی تر از این حرفاسمثل پارسال که جایگاه الانمو نمیدونستم

دوست داری اوضاعت چه‌طوری باشه؟ 

اوف چه‌قدر اوضاع روحیه ها خاکستریه... :/