2777
2789
فقط اونی که میخواست تشویقش کنه حالا این بنده خدا قبول نشده تووو چتعععع

تاپیک درباره دختر بازی بود که بخاطر گزینش رفته پوششو چادری و مومن نشون داده وقتی قبول شده دوباره رنگ عوض کرده تاپیک میزنی سانسور نکن 

لایک نکنید .توروخدا 
نه بابا اینایی که راپورت میدن فکر میکنن مهمه وگرنه که هر دفعه سنگ رو یخ میشن

اینجاهم میخوای بخاطر چادر وغیر چادر دعوا درست کنی ؟ اون تامیک بحث بین پوشش و گزینش بود 

لایک نکنید .توروخدا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاپیک درباره دختر بازی بود که بخاطر گزینش رفته پوششو چادری و مومن نشون داده وقتی قبول شده دوباره رنگ ...

خب خانوم مومن ما میگیم طرف بد عالم پی به تو میرسه زندگیش خراب کنی

خب خانوم مومن ما میگیم طرف بد عالم پی به تو میرسه زندگیش خراب کنی

شمادقیقا خودتو به اون راه میزنی وتمام حرصت رو سر مومنا خالی میکنی وگرنه هیچ کس دوس نداره حقش با درویی بقیه توی گزینش پایمال بشه اگه اینطوره انقدر نگید چراسهمیه ای ها رو راحت میفرستن دانشگگاه یا بهشون کارمیدن دلتونو سیاه نکنید و بذارید نونشونو بخورن 

لایک نکنید .توروخدا 
شمادقیقا خودتو به اون راه میزنی وتمام حرصت رو سر مومنا خالی میکنی وگرنه هیچ کس دوس نداره حقش با دروی ...

ببین گفتن درباره سهیمه خیلی فرق داره با اینکه شما کسی رو طرفداریی کنی و راه نشونش بدی که گفته من چادریم و دوستم موهاشو رنگ گرده و کاشت ناخون داره و اون قبول شده من نشدم برم به حراست بگم

اولا ایران اونقدرم که فکر میکنی هپلی هپو نیست که جایگاهی رو بدن به کسی صرف اینکه فقط چادریه 

فن بیا هیچ

اعتماد به نفس هیچ 

تراز علمی هیچ 

یعنی خود مصاحبه گر ها نمی تونستن فرق این دو ادم رو بفهمن و بعد قبول کنن

در ضمن برای مصاحبه یه قسمت داریم تحقیق محلی یعنی اومدن ریز تا پیز زندگی طرف رو در اوردن 

حتی موقعه مصاحبه ما فعالیت اینستا هم زیر نظر قرار دادن

پس ایشون با همه این ها قبول شده

ببین گفتن درباره سهیمه خیلی فرق داره با اینکه شما کسی رو طرفداریی کنی و راه نشونش بدی که گفته من چاد ...

حالا بحث قبولیه یه دختر بیحجاب که شد ایران یهو انقدا هم هپلی هپو نیست 🤣 ولی توی سهمیه ایرانو میکوبید .

بعدم چه اشکال داره شاید یه چیزایی ازدستشون دررفته شماچراترسیدید که اون دختر که مصاحبه رو دور زده قبول نشه  .اگه چادری بود بازم انقدر طرفشو میگرفتی و تاپیک خلاصه میزدی که واسه اهنگ میخواد بره راپورت بده ولی جرعت نداشتی اصل قضیه رو به کاربرابگی قضیه رو جور دیگه جلوه میدی که هردو گروه وای وای کنن و یه ذره آروم شی 

من برم کار وزندگی دارم .خدانگهدار

لایک نکنید .توروخدا 

سلام قشنگ من

خوبی ؟ 

یاسمینم 

اون اکانتم تعلیق شده با این اومدم بهت بگم پیامتو دیدم 

خوشحال شدم بعد مدت ها❤️ 

صبح هایمان بی شک میتواند زیبا تر باشند اگر تنها دغدغه زندگی مان مهربانی باشد، جای دوری نمی‌رود. یک روز همین نزدیکی ها لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت ، شاید خیلی زیباتر ✨🌖 خدای مهربونم ازت می‌خوام کمکم کنی همسری خوب و مادری مهربون و مفید برای بچه هام باشم و از همه مهم تر بنده خوبی برای خودت باشم💛🙂کاربری دیگم:yass_flower